DTK 70 wint nationale beker

DEN BOSCH - De tafeltennissers van DTKâ??70 hebben zondagavond de nationale beker voor de tweede maal op rij gewonnen. De prolongatie van de titel ging redelijk eenvoudig aangezien de concurrentie niet op volle sterkte aantrad. In de halve finale werd Smashâ??70 met 3-0 verslagen. Yannick Vostes, Barry Wijers en Koen Hageraats speelden voor het team uit Klazienaveen. Geen van allen kende moeilijkheden met hun tegenstanders uit Hattem.


In de finale trof DTK’70 verrassend Scylla in plaats van Taverzo. De afgelopen jaren werden een aantal fraaie finales gespeeld tegen Taverzo, maar het team uit Zoetermeer verloor met 3-2 van Scylla in de halve finale.

In de finale ging Itass DTK’70 voortvarend van start. Yannick Vostes won met 3-0 van de kopman van Scylla, Kazeem Nasiru. Het verzet was daarna gebroken en zowel Wijers als Hageraats wonnen hun partij met 3-0.

Speler en coach Barry Wijers: “We zijn blij met deze prijs, maar het is wel teleurstellend dat de andere teams op halve kracht spelen. Wie er niet is, kun je ook niet verslaan en voor de club is het mooi om weer een prijs te winnen.”

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda