Nieuw bij Fletcher Hotels

Succesvol vergaderen op de mooiste locaties van Nederland

Webversie | Afmelden

T

Reserveer direct

Bel

0347 329 092

Fletcher Zakelijk

header

Een bijeenkomst organiseren in Afrikaanse sferen, een borrel organiseren op het dakterras met uitzicht op één van Nederlands grootste dierentuinen of een klein diner plannen voor uw zakenrelaties? Dat kan binnenkort in het nieuwe Fletcher Hotel-Restaurant ByZoo Emmen! Alvast inspiratie opdoen kan nooit kwaad. We nodigen u graag uit om ons nieuwe hotel in Emmen te ontdekken!

Een savanne aan mogelijkheden

Doe nieuwe ideeën op tijdens een bijeenkomst in Fletcher Hotel-Restaurant ByZoo Emmen. De Afrikaanse sferen zijn ideaal voor het jagen op nieuwe inspiratie of frisse invloeden, u beweegt zich over een savanne aan mogelijkheden. Gebruik bijvoorbeeld de congreszaal (die momenteel in aanbouw is) als plenaire ruimte en de diverse vergaderruimtes als breakout rooms, sluit u vervolgens de dag samen af op het dakterras? Dan is de jacht naar inspiratie geslaagd!

breakout-opties

Een smakelijke expeditie!

Het nieuwe shared dining concept van Restaurant ByZoo staat garant voor een culinaire beleving! U kunt kiezen uit meerdere streetfoodgerechten, die u samen met uw gezelschap kunt delen. Van smaakvolle salades, heerlijk mals vlees, smaakvolle vis- en vegetarische gerechten, maar ook overheerlijke desserts. Het gebeurt niet vaak dat u op een dag zoveel smaken uit de wereld kunt proeven en ervaren.

<tr style="mso-yfti-irow: 0; mso-

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda