De Snelprinter: “uw leverancier van fotoplezier”

EMMEN - Sinds 1 december heeft fotozaak De Snelprinter in Emmen een nieuw pand betrokken op de hoek Hoofdstraat/Derksstraat. De fotozaak, die vier jaar geleden door Gerard Vis aan de overkant groeide daarna al heel snel uit zijn jasje. Toen Gerard Vis de mogelijkheid kreeg om het huidige vrijgekomen pand te betrekken, was hij er als de kippen bij om zich hier te gaan vestigen.


Bijna op de zelfde plek waar hij tot 1985 met Super Snel Foto al actief was. Het huidige pand is 150 vierkante meter groot, waardoor Vis nu een veel grotere sortering camera’s, fotolijsten, tassen, cartridge en nog veel meer aanverwante artikelen beter en overzichtelijker kan presenteren.

Ook op het gebied van pasfoto’s is De Snelprinter één van de weinige zaken in Emmen waar dit mogelijk is en Vis is vooral trots op de Kodak fotoprinter, zijn nieuwe aanwinst waarmee de klant zelf zijn foto’s vanaf usb, geheugenkaart of telefoon ter plekke kan afdrukken.

Gerard Vis begon als 18-jarige als medewerker bij Foto Jong en zit inmiddels alweer ruim 45 jaar in het vak. Zoals eerder genoemd met Super Snel Foto, maar deed tussendoor ook veel ervaring op als medewerker bij Foto Konijnenberg in Den Ham. Maar de drang naar een eigen zaak besloot Gerard Vis weer op eigen benen te staan met het overnemen van De Snelprinter, die van maandag tot zaterdag van 09.00 – 18.00 uur is geopend.


Gerard Vis toont vol trots zijn winkel met zijn nieuwe aanwinst De Kodak fotoprinter.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda