Over mij

Nieuwe site voor Sport Pers Bureau Emmen 

Begin deze maand passeerde de teller van www.spbe.nl de miljoenste unieke bezoeker en ruim 2 miljoen pageviews sinds de bescheiden start in juni 2005. Een weblog die spontaan is ontstaan om veel onderwerpen die wij eigenlijk voor de krant maakten helaas geen ruimte kregen. Om deze berichten met foto’s niet zomaar in de prullebak te gooien is deze mede op aanraden van collega Martin Fuller opgezet en gebouwd. 

Vanaf het begin heeft deze site haar bestaan gerechtvaardigd want de bezoekers aantallen gingen in het begin langzaam maar daarna toch wel met forse stappen omhoog tot soms wel meer dan 3500 openingen per dag. Dagelijks veel nieuws op de site zonder enkel winstbejag maar in het belang van de mensen achter de verschillende berichten op het gebied van sport en actualiteiten. 

In december 2007 is deze web-log nog door het landelijke sportblad “Sportweek” bekroond als web-log van de maand. Het sportblad kende deze prijs toe wegens het aantal bezoekers, de dagelijkse verversing van een grote aantal onderwerpen waaronder ook veel sport in de ruimste zin des woord. 

Nu met het bereiken van deze mijlpaal hebben wij een geheel nieuw in modern jasje gestoken website geopend. Een website die is gebouwd door Rapide Internet uit Emmen en Groningen, ook een nieuwe naam gaat krijgen. www.spbe.nl zal worden vervangen door www.benniewolbers.nl waarmee ook direkt een link naar de webmaster zelf worden gemaakt. 

De nieuwe website omvat enkele nieuwe elementen waaronder een ruim fotoalbum, want foto’s zeggen vaak meer dan een pagina tekst, Daarnaast is er een agenda bijgekomen waarin evenement en/of andere gebeurtenissen al vroegtijdig kunnen worden vermeld. 

Ik hoop dat deze nieuwe site ook die plaats zal krijgen die het tot nu toe in de oude versie heeft gehad. Hopelijk blijft u veel nieuws en eventueel foto’s sturen en www.benniewolbers.nl zal er zeker iets mee doen. Zakelijk gezien zijn er nu ook mogelijkheden om via deze site uw bedrijf of instelling tegen een gering tarief via een banner uw eigen website of boodschap uit te dragen. 

Sport Pers Bureau Emmen 
Bennie Wolbers 
De redaktie van deze website heeft één dag per week versterking in de persoon van Rolf Timmer