ZAKELIJK NIEUWS

De Snelprinter: “uw leverancier van fotoplezier”

EMMEN – Sinds 1 december heeft fotozaak De Snelprinter in Emmen een nieuw pand betrokken op de hoek Hoofdstraat/Derksstraat. De fotozaak, die vier jaar geleden door Gerard Vis aan de overkant groeide daarna al heel snel uit zijn jasje. Toen Gerard Vis de mogelijkheid kreeg om het huidige vrijgekomen pand te betrekken, was hij er als de kippen bij om zich hier te gaan vestigen.
Reageer!

Enthousiaste reacties op online New eMMergy Congres

De plek waar vraag en aanbod van de waterstofeconomie bij elkaar kwam! EMMEN - Zon 220 deelnemers deden gisteren mee aan het online New eMMergy Congres, georganiseerd door de gemeente Emmen. Thema van het congres was Waterstofeconomie in de versnelling. Reacties van deelnemers varieerden van hoog niveau, prettige dagvoorzitter, beste online bijeenkomst in deze tijd, inspirerende sprekers, samenwerking is noodzakelijk om ontwikkelingen te versnellen. Noord-Nederland is al goed op weg.
Reageer!

Steun lokale ondernemers in Emmen in tijden van Corona

EMMEN - De effecten van het coronavirus zijn inmiddels voor iedereen voelbaar. Een groep die het in bijzonder zwaar heeft zijn de lokale ondernemers in Emmen. Denk aan de horeca, lokale producenten en andere winkeliers. Gelukkig worden er steeds meer mooie initiatieven in het leven geroepen om lokale ondernemers te ondersteunen. Dit gebeurt veelal onder de hashtag #supportyourlocals. In dit artikel vind je handige tips hoe jij ondernemers in Emmen een steuntje in de rug kunt geven, juist nu. Support Your Locals Emmen. Kijk ook op https://www.maaltijdbox.org/support-your-locals/ voor een overzicht met alle actuele initiatieven in de buurt?
Reageer!

ZOO Werkt ‘t voor alle werkzoekenden in Drenthe

EMMEN - Op donderdag 2 april vindt in het Rensenpark in Emmen het grootste banenevent van Drenthe plaats: Zoo Werkt ‘t. Werkzoekenden kunnen daar kennismaken met 150 werkgevers uit Drenthe. Tijdens dit event kunnen werkzoekenden echt ervaren wat een bepaalde functie inhoudt. Beleving staat deze dag voorop!
Reageer!

Nieuwe website voor De WAAR

EMMEN - Kringloopwinkel De WAAR heeft een nieuwe website. Om bezoekers nog beter van dienst te zijn heeft het Emmense kringloopbedrijf de site aangepast. Naast dat de informatie zo nog beter te vinden is, is www.dewaar.nl nu ook goed te bezoeken met een smartphone.
Reageer!

Shop, trek een enveloppe en maak kans op leuke prijzen!

EMMEN - Op zaterdag 5 oktober tussen 12.00 – 16.00 uur is het extra leuk om te shoppen in winkelcentrum De Vlinder. Er zijn dan namelijk twee prachtige ‘envelopdames’ aanwezig die de consumenten kunnen verrassen met leuke prijzen! Twee opvallende en prachtige dames lopen door het winkelcentrum en gaan de winkels in op zoek naar betalende consumenten. Lopen ze jou tegen het lijf en kan je een kassabon tonen?
Reageer!

Shop, trek een enveloppe en maak kans op leuke prijzen!

Op zaterdag 5 oktober tussen 12.00 – 16.00 uur is het extra leuk om te shoppen in winkelcentrum De Vlinder. Er zijn dan namelijk twee prachtige ‘envelopdames’ aanwezig die de consumenten kunnen verrassen met leuke prijzen! Twee opvallende en prachtige dames lopen door het winkelcentrum en gaan de winkels in op zoek naar betalende consumenten. Lopen ze jou tegen het lijf en kan je een kassabon tonen? Dan mag je een envelop trekken! En dan wordt het spannend, want het kan flop zijn of juist top, want trek je de juiste envelop dan ga je misschien wel naar huis met een cadeaubon, een nieuw sieraad, een heerlijk beautyproduct of een van de andere vele prijzen. Winkelen is op 5 oktober nog nooit zo leuk geweest!
Reageer!

Samen sterker: Dokter Schoonmaakorganisatie en Sedna

EMMEN -?? Dinsdag 16 juli hebben Dokter Schoonmaakorganisatie (hoofdaanbieder Wmo) en welzijnsorganisatie Sedna een samenwerkingsconvenant ondertekend. Om de inwoners van de Emmense gebieden de Blokken en de Monden nog beter te kunnen ondersteunen op het gebied van huishoudelijke hulp, begeleiding en sociaal werk zijn zij deze samenwerking aangegaan.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda