Dillehof is op zoek naar helpende handen

KLAZIENAVEEN - Woonzorglocatie Dillehof in Klazienaveen is op zoek naar vrijwilligers om te ondersteunen bij verschillende activiteiten. Wie graag wat wil betekenen voor de ouderen in het woonzorgcentrum en nog wat vrije uren heeft, is van harte welkom zich te melden. ,,Vrijwilligers vormen een belangrijke ondersteuning bij vooral de leuke en extra activiteiten die wij aan de bewoners bieden’’, vertelt Manita Kat die activiteitenbegeleider is in Dillehof en De Weegbree.


,,In deze tijden valt het niet altijd mee om vrijwilligers te vinden. Veel mensen hebben het druk, maar het leuke van vrijwilligerswerk in Dillehof is, dat je er veel voor terug krijgt. Natuurlijk geven de blije en enthousiaste bewoners energie. Er wordt ook veel gelachen met elkaar. Maar daarbij organiseren wij ook speciale gezellige avonden voor de vrijwilligers zelf en met kerst krijgen ze altijd een uitgebreid kerstpakket. Wij kunnen vrijwilligers op allerlei gebied inzetten, maar voor nu zoeken we vooral vrijwilligers voor de handwerkvereniging, het winkeltje en fietsen op de duofiets.’’

Ook mensen die op een andere manier iets zou willen betekenen voor de bewoners van Dillehof, worden van harte uitgenodigd zich aan te melden. In een gesprek met de activiteitenbegeleider wordt dan gepolst waar de interesses liggen om vrijwilligerswerk te doen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda