CONCERTEN

André Manuel optreden in Cultureel Café De Amer.

AMEN - Op zondag 25 februari komt Andre Manuel optreden in Cultureel Cafe De Amer. Al ruim 25 jaar staat Andre Manuel bekend als de bikkelharde satiricus. De shows van deze compromisloze bulldozer zitten vol incorrecte schimpscheuten, harde grappen en beledigingen. Maar Manuel zet ze zo slim en functioneel in dat je weinig anders kunt dan de conclusie van de Volkskrant onderstrepen: Andre Manuel is een van de interessantste cabaretiers in Nederland.
Reageer!

Concert Hallo Venray in cultureel Café De Amer

AMEN - Hallo Venray komt op zaterdag 18 november om 20:00 uur een concert geven in Cultureel Cafe De Amer in Amen. Het is al even geleden dat deze band op het Amerpodium stond. Met plezier komen Henk Koorn (zang, gitaar), Henk Jonkers (drum) en Geert de Groot (bas, sinds juni 2023) weer optreden.
Reageer!

Sean CHambers concert in De Amer

Sean Chambers komt op vrijdag 17 november om 20:00 uur een concert geven in Cultureel Cafe De Amer in Amen. One of the top 50 blues guitarists of the last century (Guitarist Magazine). Voor De Amer een nieuwkomer, maar in de blueswereld is Sean dat zeker niet. Met zijn kenmerkende gitaargeluid en rauwe stem brengt hij ons terug naar de wortels van de blues, met een moderne twist.
Reageer!

Geslaagd NAOJAORSCONCERT in de Gerardus Majella kerk

BARGER OOSTERVELD - Zondagmiddag 21 oktober stroomden mensen naar de kerk aan de Splitting in Barger-Oosterveld voor een Naojaorsconcert van cultureel Gerardus Majella. Aan het begin werd stil gestaan bij de schokkende berichten over Isra?l en Gaza. Het gemengd koor zong Liederen ter ere van de patroonheilige van de kerk: Sint Gerardus Majella. Er werd een kaars ontstoken voor de Palestijnse en Isra?lische vrouwen, gebroken van verdriet om hun omgekomen, gewonde en ontvoerde kinderen.
Reageer!

Vertelvoorstelling Stan Fritchy gecanseld

NIEUW AMSTERDAM - Eind maart hebben jullie de uitnodiging ontvangen voor de muziek- vertelvoorstelling - De straat en het struikgewas -met verteller Stan Fritschy en violist Gerbrand Dijkstra op zondag 23 april. Omdat er, tot op heden te weinig aanmeldingen voor twee voorstellingen zijn heb ik i.o.m. de musici besloten om beide voorstellingen samen te voegen. De lunchvoorstelling van 12.00 uur komt daarmee te vervallen.
Reageer!

Harmonie en Vrede de layout van Kerstconcert Harmonie Euterpe

EMMEN - Als jullie nog naar een mooi en bijzonder kerstconcert Harmonie en Vrede willen. Wees dan welkom. We hebben gekozen voor een niet traditioneel kerstconcert door Harmonie Euterpe, maar een concert waar ook Syrische mensen meedoen en verder verklap ik niet te veel, maar bijzonder wordt het wel. Het concert vindt plaats op vrijdag 23 december in de Goede Herder Kerk aan de Oude roswinkelerweg en de aanvang is 20.00 uur.
Reageer!

Catstown in de Harbour Club Parc Sandur!

EMMEN - Zaterdagavond 19 november klinken er jazzy klanken in de sfeervolle Harbour Club in Parc Sandur. Catstown bestaat uit Zangeres Josje Boetzkes en gitarist Ko van Tilburg uit Emmen. Bekende American standards worden met verrassende arrangementen uitgevoerd. Kom heerlijk genieten van de zwoele , jazzy muziek in de overdekte ruime plaza van Parc Sandur in Emmen. Heerlijk aan een tafel luisteren naar fantastische muziek onder een genot van een hapje of drankje....
Reageer!

Our Man In The Field een concert in De Amer.

AMEN - Op zondag 25 september geeft Our Man In The Field een concert in De Amer. Het concert begint om 14.00 uur. Met het debuutalbum - Company Of Strangers - maakte Our Man In The Field direct grote indruk. Rustgevend, onthaastend en indrukwekkend, aldus de recensies. Drijvende kracht in de band is de Brit Alexander Ellis, een ambachtelijke singer-songwriter. Hij observeert en schrijft tijdloze en toch nieuwe muziek waarbij hij zichzelf niet spaart.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda