Recordseizoen voor ATLAS Theater

EMMEN - Het ATLAS Theater heeft het theaterseizoen 2023-2024 afgesloten met een recordaantal van 73.459 bezoekers voor de professionele voorstellingen en telde maar liefst 39 uitverkochte voorstellingen. Theaterdirecteur Machteld van der Werf kijkt tevreden terug op een jaar vol hoogtepunten en successen. Topje van de ijsberg was natuurlijk het bezoek van de Koning en zijn familie tijdens het Koningsdagconcert en Koningsdag zelf.


‘Het seizoen kende prachtige voorstellingen, waarbij de indrukwekkende musical Jesus Christ Superstar er met kop en schouders bovenuit stak. Ook de populaire jeugd- en familievoorstellingen droegen bij aan het succes. Tijdens de Kidsafterparty’s konden de kinderen onder andere meezingen en dansen met Aatje, de mascotte van het theater. Trots zijn we ook op de succesvolle nieuwe productie ATLAS on STAGE, waarin lokaal talent een podium kreeg. Daarnaast is het ATLAS Theater samen met WILDLANDS uitgeroepen tot de beste evenementenlocatie van Nederland, wat onze positie als toonaangevende locatie onderstreept. Al met al een heerlijk theaterseizoen’, aldus van der Werf. De kaartverkoop voor het komende seizoen laat opnieuw een stijging zien ten opzichte van juni vorig jaar, wat onze hoge verwachtingen bevestigt. Hardlopers komend seizoen zijn onder andere Christel de Laat, Fortunate Sons, BeeGees Forever, Flemming, René van Meurs, Tjitske Reidinga en Snelle.

Terugkerende zakelijke bezoekers
In de eerste helft van 2024 (januari tot juli) hebben diverse grote evenementen met een uitgebreid programma plaatsgevonden. Vergeleken met dezelfde periode in 2023, heeft dit geleid tot een toename van het aantal zakelijke bezoekers in het ATLAS Theater. Het theater beschikt over twee volledig uitgeruste theaterzalen en verschillende congreszalen, wat tal van mogelijkheden biedt voor elk gewenst evenement. Een unieke verkooppropositie daarnaast is de mogelijkheid om een congres in het ATLAS Theater te combineren met een bezoek aan WILDLANDS. Yvonne Olthof, Accountmanager Zakelijke Markt, zegt: “Het is mooi om te zien dat we ieder jaar opnieuw meer nieuwe zakelijke gasten mogen verwelkomen, blij zijn we uiteraard ook met het hoge aantal terugkerende gasten.”

Groeiende interesse in culturele verhuur
Naast de zakelijke successen, zien we ook een sterke groei in de culturele verhuringen. Dit is een teken van de toenemende interesse en betrokkenheid bij onze activiteiten. Nathalie Schulte, Coördinator Verhuur, is bijzonder trots op deze ontwikkeling: "Wat mij enorm trots maakt, is dat onze culturele partijen steeds meer de weg naar ons weten te vinden en zo ook weer terugkomen. Dit bevestigt niet alleen de kwaliteit van onze diensten, maar ook het vertrouwen en de tevredenheid van zowel onze gasten en opdrachtgevers. We blijven ons inzetten om een gastvrije en inspirerende omgeving te bieden waarin zowel culturele als commerciële initiatieven steeds meer mogen groeien."

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda