Motorsport

Brent van Doninck tekent bij Gebben Van Venrooy Yamaha Racing

ROGAT - Nadat Gebben van Venrooy Yamaha Racing onlangs bekend maakte dat Calvin Vlaanderen een jaar heeft bijgetekent, kunnen ze nu met trots mede delen dat ze ook Brent van Doninck hebben gecontracteerd voor seizoen 2021. Beide rijders zullen uit gaan komen in het wereldkampioenschap MXGP.
Reageer!

Gebben van Venrooy Racing verlengt contract met Calvin Vlaanderen

ROGAT - Het Gebben van Venrooy Racing team is er trots op dat ze het contract met Calvin Vlaanderen met een jaar hebben verlengt. Calvin blijft binnen het team en samen zullen ze uitkomen in het wereldkampioenschap MXGP. Na een sterke carrière in de MX2 klasse, zette Vlaanderen zijn handtekening onder het contract om met Gebben van Venrooy Racing in het wereldkampioenschap MXGP te debuteren.
Reageer!

Van Doninck sluit seizoen van Gebben van Venrooy Yamaha Racing op hoog niveau af

ROGAT - Het was tijd voor de laatste wedstrijd van het wereldkampioenschap MXGP. Het seizoen is vanaf het moment dat deze na de corona lockdown weer begon in Letland, in vogelvlucht voorbij gevlogen. Het Gebben van Venrooy Yamaha team had in de eerder verreden wedstrijden op Arco di Trento goede resultaten neer weten te zetten en hoopte erop dat ze het seizoen op sterke wijze af konden sluiten.
Reageer!

Lupino en van Doninck in de top tien in de voorlaatste wedstrijd van het WK MXGP

ARCO de TRENTO - Het wereldkampioenschap MXGP nadert zijn einde en daarom hoopte het Gebben van Venrooy Yamaha Racing team op een goede voorlaatste wedstrijd van het kampioenschap op het circuit van Arco di Trento. Het circuit was glad waardoor een goede acceleratiebeheersing noodzakelijk was om goed voor de dag te kunnen komen. In de kwalificatie lagen de tijden dicht bij elkaar. Lupino zette de elfde tijd op de klok en van Doninck sloot de sessie af op een zestiende tijd en was hiermee slechts twee seconden langzamer dan de snelste.
Reageer!

Lupino maakt indruk in MXGP comeback terwijl van Doninck een sterk debuut maakt binnen Gebben van Venrooy Racing Yamaha

ROGAT - De laatste triple header Grand Prix van dit seizoen wordt verreden op het harde circuit van Arco di Trento in Italie. Door een valpartij tijdens een training in Nederland waarbij hij een heupblessure heeft opgelopen, was Calvin Vlaanderen niet in staat om deel te nemen aan deze wedstrijd. Het team maakte snel de beslissing om Brent van Doninck in te zetten als vervanger van Vlaanderen in de laatste drie wedstrijden van het seizoen. Voor van Doninck is dit een mooie kans om te laten zien wat hij kan.
Reageer!

Vlaanderen geblesseerd, Gebben van Venrooy Racing zet vervanger in voor Arco di Trento

ROGAT - Het Gebben van Venrooy Yamaha Racing team is teleurgesteld dat ze bekend moeten maken dat Calvin Vlaanderen tijdens een training geblesseerd is geraakt. Vlaanderen was zich aan het voorbereiden voor de laatste drie wedstrijden van het wereldkampioenschap in Arco di Trento toen hij tijdens een training in Nederland een heupblessure op heeft gelopen.
Reageer!

Vlaanderen net buiten de top tien in zware MXGP van Lommel

LOMMEL - Na de goede Grand Prix van Limburg op woensdag, waren de verwachtingen van Gebben van Venrooy Racing en Calvin Vlaanderen zo goed als hetzelfde in de Grand Prix van Lommel. Dit was de laatste wedstrijd van de triple header Grand Prix maar was door de vele regenval behoorlijk verraderlijk geworden.
Reageer!

Vlaanderen slaat terug in Lommel 2

ROGART - Na een teleurstellend weekend tijdens de eerste van drie Grand Prix wedstrijden in Lommel, waren Calvin Vlaanderen en Gebben van Venrooy Racing gemotiveerd om er tijdens Lommel 2 een betere dag van te maken. Na veel regen in de nacht van dinsdag op woensdag lag het circuit er wederom uitdagend bij voor de rijders waarbij het zand nu nog zwaarder liep dan op zondag het geval was.
Reageer!

Teleurstellende MXGP of Flanders voor Calvin Vlaanderen

ROGAT - Na de MXGP van Spanje keek Gebben van Venrooy Racing uit naar de eerste van drie Grand Prix wedstrijden op het circuit van Lommel. Het zware zandcircuit met diepe knippen en lange sporen was een echte uitdaging voor de rijders. Dit zijn omstandigheden die Calvin mooi vindt en hij wilde dan ook zeker laten zien wat hij waard was.
Reageer!

Clavin Vlaanderen 14e in Spanje

ROGAT - Na de triple header in Mantova reisde het team door naar Spanje voor de twaalfde wedstrijd van het wereldkampioenschap MXGP. Gebben van Venrooy Racing hoopte hier met Calvin Vlaanderen goede resultaten neer te zetten. Het nieuwe circuit van intu Xanadú – Arroyomolinos zorgde bij de rijders voor een hele andere uitdaging dan in Mantova het geval was. Het was een harde baan waarop het Vlaanderen veertiende in Spanjedoseren van het gas zeer belangrijk was.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda