Motorsport

Vlaanderen sluit Zweedse Grand Prix op sterke wijze af

UDDEVALLA (ZWEDEN) - Na zijn podiumplaats in de Grand Prix van Lommel reisden Calvin Vlaanderen en Gebben van Venrooy Yamaha Racing af naar Uddevalla in Zweden voor de vijftiende wedstrijd van het wereldkampioenschap MXGP. De baanomstandigheden waren hier compleet anders dan in Lommel met hier een harde en gladde ondergrond. Het was heel moeilijk om in te halen waardoor een goede start van cruciaal belang was. Vlaanderen reed een sterke kwalificatieheat en verzekerde zich met een derde plaats van een goede startplaats voor in de manches op zondag.
Reageer!

Vlaanderen sluit Zweedse Grand Prix op sterke wijze af

UDEVALLA (Z) - Na zijn podiumplaats in de Grand Prix van Lommel reisden Calvin Vlaanderen en Gebben van Venrooy Yamaha Racing af naar Uddevalla in Zweden voor de vijftiende wedstrijd van het wereldkampioenschap MXGP. De baanomstandigheden waren hier compleet anders dan in Lommel met hier een harde en gladde ondergrond. Het was heel moeilijk om in te halen waardoor een goede start van cruciaal belang was. Vlaanderen reed een sterke kwalificatieheat en verzekerde zich met een derde plaats van een goede startplaats voor in de manches op zondag.
Reageer!

Vlaanderen sterk in Loket, Kullas maakt debuut binnen Gebben van Venrooy Yamaha

ROGAT 0 The Gebben van Venrooy Yamaha team travelled to Czech Republic for the thirteenth round of the MXGP World Championship at the old-school track of Loket. The circuit presented a slick, hard pack and very tricky conditions with a dry racetrack. The team were happy to have two MXGP riders behind the starting gate again as Harri Kullas joined the team last week and joined Calvin Vlaanderen under the awning.
Reageer!

Gyan Doensen tweede in het Europees Kampioenschap 85

TJECHIE - Gyan Doensen van het Husqvarna SKS Racing NL team is in het Europees Kampioenschap 85cc in Loket, Tsjechië tweede geworden. Doensen wist op sterke wijze de eerste manche te winnen. In de tweede manche moest hij van ver komen maar hij gaf alles wat hij had en vocht zich terug naar een tweede plaats waarmee hij tweede werd in het eindklassement.
Reageer!

Scott Smulders zet stap in de goede richting in ADAC Youngster Cup in Tensfeld

WAALWIJK - Scott Smulders van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft tijdens de ADAC Youngster Cup in Tensfeld een stap in de goede richting gezet. In de eerste twee manches kende hij wat tegenslag waardoor hij nog niet tevreden was over zijn resultaten maar in de derde manche was hij lang in de top vijf te vinden. Echter door een tekort aan wedstrijdritme maakte hij in de slotfase een aantal fouten en finishte als achtste.
Reageer!

Gyan Doensen kroont zich tot Europees Kampioen 85 Noord/West

Gyan Doensen van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft in het Slowaakse Velke Uherce de Europese 85cc titel in de zone Noord/West in de wacht weten te slepen. Na een matige start in de eerste manche kon hij maar moeilijk in zijn ritme komen maar gedurende de wedstrijd begon het beter te gaan en wist hij er alsnog een tweede plaats uit te halen.
Reageer!

Een DNF kost Vlaanderen een goed resultaat in Indonesie

ROGAT - Na de vele Grand Prix’s in Europa reisde het Gebben van Venrooy Yamaha team vorige week af naar Indonesie voor de twaalfde wedstrijd van het wereldkampioenschap MXGP. Er was een fantastisch circuit aangelegd voor deze wedstrijd met veel afhangende bochten en een mix van zanderige en harde stukken, wat het erg uitdagend maakte voor de rijders. Het weekend begon op zaterdag zeer positief voor Vlaanderen want hij eindigde op een vijfde plaats in de kwalificatieheat en verzekerde zich hiermee van een goede startplaats in de manches op zondag.
Reageer!

Scott Smulders maakt positieve terugkeer in de competitie in Reusel

REUSEL - Scott Smulders van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft een goede terugkeer in de competitie gemaakt. Afgelopen zondag stond hij aan de start in een wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap 250 in Reusel en wist hier met een 1-4 in de manches tweede te worden in het dagklassement.
Reageer!

Gyan Doensen pakt de Dutch Masters of Motocross 85 titel

RHENEN - Gyan Doensen van het Husqvarna SKS Racing NL team is in Rhenen Dutch Masters kampioen 85cc geworden. Doensen wist vierde en derde te worden in de manches en dit was voldoende om de titel in de wacht te kunnen slepen. De 85cc klasse mocht als eerste het circuit op om te gaan trainen waardoor de baan op dat moment nog helemaal vlak was.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda