Motorsport

Sven van der Mierden sluit ONK seizoen af met dubbele manchezege in Boekel

BOEKEL- Sven van der Mierden van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft de laatste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap MX1 in Boekel gedomineerd.Teamgenoot Michel Schoenmakers had het in de MX2 klasse moeilijk om in zijn ritme te komen en strandde op een elfde plaats en Carsten Goedegebure werd veertiende in het dagklassement.
Reageer!

Gebben van Venrooy Kawasaki team contracteert Alessandro Lupino

EMMEN - Het Gebben van Venrooy Kawasaki team heeft voor seizoen 2018 een overeenkomst gesloten met Alessandro Lupino. Met het aantrekken van Lupino haalt het team een zeer ervaren rijder in huis en die in iedere wedstrijd mee kan knokken in de top vijftien van het wereldkampioenschap.
Reageer!

Sven van der Mierden op het podium in Galvin Cup in Berghem

BERGHEM - Sven van der Mierden van het Husqvarna SKS Racing NL team is in de voorlaatste wedstrijd van de Galvin Cup in Berghem op het podium geeindigd. Het ging niet helemaal van leien dakje in Berghem maar ondanks dat hij verschillende keren ten val kwam, wist hij met een derde en een tweede plaats in de manches toch tweede te worden in het dagklassement. In de tijdtraining voelde de crosser uit Valkenswaard zich goed thuis op het circuit en klokte de snelste tijd. Met vertrouwen verliet hij het circuit en kon zich vol zelfvertrouwen gaan voorbereiden op de eerste manche.
Reageer!

Vanavond De Gouden Jopa Helm 2017

VEENOORD –Aanstaande zaterdag wordt er in Veenoord weer gestreden om De Gouden JOPA Helm. Het belooft weer een grandioos spektakel te worden. In het hoofdprogramma wordt er gestreden om de Gouden, Zilveren en Bronzen Jopa Helm. Een trofee die elke rijder in zijn prijzenkast wil hebben.
Reageer!

Jaarlijkse dag van het TT circuit weer geslaagd

ASSEN - Bijna 300 Vrienden waren zaterdag afgekomen op de jaarlijkse dag voor Vrienden van het TT Circuit. Na een ogenblik stilte voor de eerder dit jaar overleden Jaap Timmer (Mr TT) werd op het beroemde circuit een gevarieerd programma voorgeschoteld.
Reageer!

Sven van der Mierden in de top twintig

HOLZIGERLINGEN - Sven van der Mierden van het Husqvarna SKS Racing NL team is in de laatste wedstrijd van de ADAC Masters Series in Holzgerlingen in de punten geeindigd. Met een vijftiende en een achttiende plaats in de manches eindigde de crosser uit Valkenswaard op een zeventiende plaats in het dagklassement.
Reageer!

Maxime Desprey scoort in Franse modder

VILLARS SOUS ECOT(Fr.) - Maxime Desprey van het Gebben van Venrooy Kawasaki team heeft in de laatste wedstrijd om het wereldkampioenschap MXGP in het Franse Villars Sous Ecot goed gescoord. In de eerste manche kwam de Fransman op een sterke twaalfde plaats over de finish maar in de tweede manche gooide een aanrijding met een andere rijder roet in het eten waardoor hij niet tot scoren kwam.
Reageer!

Motortechnici van toen en nu op Vriendendag TT Circuit Assen

ASSEN - Hoe leidt je een Grand Prix wegraceteam en op welke wijze krijg je de juiste gegevens over de afstelling van een racemotor. Het zijn vragen waarop Assenaar Peter Bom tijdens de dag voor Vrienden van het TT Circuit, komende zaterdag 23 september, antwoord geeft. Hij is al zeventien jaar werkzaam in de internationale motorsport.
Reageer!

Sven van der Mierden pakt WK punten in Assen

ASSEN - Sven van der Mierden van het Husqvarna SKS team heeft in de Grand Prix van Nederland op het TT circuit van Assen WK punten weten te scoren. Met een achttiende en een twintigste plaats verzekerde hij zich van vier punten.
Reageer!

Landelijke fancy Fair in Klijndijk

KLIJNDIJK - Op zondag 01 oktober 2017 van 11:00-17:00 uur is er een een Landelijk & Brocante Fair met live muziek, foodtrucks, een goed terras, proeverijen, demonstraties en natuurlijk unieke deelnemers. Alles in Herfstige sferen, proef het buitenleven! Welkom! Ook een Workshop pompoenen uithollen volgen? Dat kan tijdens onze Herfst Fair 01 oktober in Klijndijk van 11:00-17:00 uur!. Entree 3, 00 p.p. Kinderen gratis t/m 12 jaar. Gratis parkeren Hoofdweg 20 in Klijndijk Contactpersoon Judith Berends. Mobiel 06-46435112.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda