Wielrennen

Weer veel nieuws in Wielerflits

EMMEM - Beste wielerliefhebber, Je zou het in de razendsnelle online wereld anno 2024 bijna vergeten, maar vijf dagen geleden stond Tadej Poga?ar met de Trofeo Senza Fine in zijn handen in Rome vanwege de eindzege in de Giro d'Italia. Nu gaat de blik alweer op de Tour de France en de eerste grote voorbereidingskoers: het Critérium du Dauphiné.
Reageer!

Beste wielerliefhebber, de Giro d'Italia aan slot van de tweede week

Ciao! Buongiorno a tutti! De Giro d'Italia is alweer toe aan het slot van de tweede week en nog steeds staat Tadej Pogacar soeverein aan de leiding. Vind jij de wedstrijd saai? Dat is een van de vragen die centraal staat in de nieuwste WielerFlits Podcast. Een blik op de kijkcijfers in Nederland en Belgie toont aan dat het publiek wegblijft.
Reageer!

Wielerflits weer vol neiuws

EMMEN - Beste wielerliefhebber, Buongiorno a tutti! Nu de kop eraf is in de Giro d'Italia zien we dat Tadej Poga?ar al vroeg de lakens uitdeelt in het algemeen klassement. Met Tim Merlier heeft België ook al een ritzege binnen en Cian Uijtdebroeks van Visma | Lease a Bike is toch wel een van de verrassingen tot nu toe in de Giro.
Reageer!

De Girp d Italia gaat bijna beginnen

EMMEN - Beste wielerliefhebber, Buongiorno a tutti! De Giro d'Italia gaat bijna beginnen, dus op de redactie van WielerFlits zijn we in opperbeste stemming. De eerste grote ronde van het jaar, mooie fietsregio's, de kleur roze, een contingent aan sprinters en een absolute topfavoriet. Dat is de Giro 2024
Reageer!

Matthieu van der Poel gaat uitdaging aan met Tadej Pogacar

EMMEN - Het voorjaar zit er nu echt bijna op. Na de Amstel Gold Race-overwinning van Tom Pidcock vorige week volgde woensdag een verrassende overwinning voor Stephen Williams in de Waalse Pijl. Bij de vrouwen waren Marianne Vos en Kasia Niewiadoma aan het feest deze week. De vraag is: wie gaan er nu in Luik winnen?
Reageer!

Wielerflits weer vol nieuws

Beste wielerliefhebber, Wat een week is het geweest. Je zou bijna vergeten dat afgelopen zondag Mathieu van der Poel nog op indrukwekkende wijze de Ronde van Vlaanderen won, na een solo van meer dan een uur. Na een paar dagen in Spanje is hij inmiddels weer teruggekeerd, omdat zondag zijn volgende hoofddoel van het voorjaar wacht: Parijs-Roubaix!
Reageer!

Alles over de Ronde van Vlaanderen

EMMEN - De Ronde van Vlaanderen staat voor de deur en dat is elk jaar een heuglijk moment voor alle wielerfans en voor ons bij WielerFlits! Toch is er iets veranderd aan de teneur in het peloton na de massale valpartij in Dwars door Vlaanderen, waar Wout van Aert, Mads Pedersen en Jasper Stuyven gehavend uit de strijd kwamen. Dat verandert toch wel wat.
Reageer!

Hoe gaat Mathieu van der Poel na drie crossdagen op rij 100% zijn in Hulst?

Beste wielerliefhebber, We zitten midden in de prachtige en o zo drukke kerstperiode van de cross, maar ons hoor je niet klagen. Onder meer Mathieu van der Poel, Wout van Aert en Tom Pidcock maken er schitterende wedstrijden van en ook bij de vrouwen keert de spanning terug. Na Diegem van gisteravond is het vandaag tijd voor Loenhout en morgen zijn we in Hulst!
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda