Vooraanmelden voor de Drentse Wandel 4-daagse kan nog t/m 19 april!

ODOORN - In het Hemelvaartweekend van 16 t/m 20 mei wordt opnieuw de Drentse Wandel 4-daagse georganiseerd. Het is ieder jaar weer een gezellig evenement waar veel wandelaars uit Drenthe en alle andere provincies op af komen. Meer dan 600 deelnemers uit heel Nederland hadden zich begin april al aangemeld en profiteerden van een flinke korting op het inschrijfgeld. De korting geldt nog tot en met donderdag 19 april door inschrijving via de site www.dw4d.nl of via het inschrijfformulier in de folder. Daarna kunnen wandelaars zich tijdens de vierdaagse in de tent op de Torenweg aanmelden bij de inschrijfbalie.

De omgeving van Odoorn blijft een prachtig gebied om te wandelen. Niet voor niets wordt de Hondsrug in de nabije toekomst een Geopark. Deze streek heeft wat te bieden! Als het lenteweer een beetje meezit, is het een heerlijke tijd om te wandelen. En daarna kan er nog wat nagepraat en iets gedronken worden bij de vierdaagsetent. Er zijn optredens van locale artiesten, er is een loterij en er is disco voor de jeugd op vrijdagavond. 

Wandelaars die tijdens de vierdaagse met GPS willen lopen, maar zich daarop beter willen voorbereiden, kunnen op 16 mei van 15.00 – 17.00 uur te Wezuperbrug de workshop “Kennismaken met GPS” volgen. Deze is speciaal door het Wandelsportcentrum Drenthe opgezet voor wandelaars van de Drentse Wandelvierdaagse. Meer info daarover op de site www.dw4d.nl onder de rubriek Cursussen. Eén, twee of drie dagen mee wandelen is ook mogelijk. Daarvoor kan men echter niet voorinschrijven. 

Er kan een keuze uit de volgende afstanden gemaakt worden.
10, 20, 30 en 40 km. bij de 24e Drentse Wandel 4-daagse van 17 t/m 20 mei.
Hieraan kunnen volwassenen en kinderen van 12 jaar en ouder meedoen. Onder de 12 jaar mogen kinderen alleen onder begeleiding  van ouders of andere volwassenen aan de tochten van 10 en 20 km. mee wandelen. Vanaf 12 jaar mogen kinderen zelfstandig de 30 of 40 km. lopen. 

De 5 en 10 km. bij de 14e Jeugd Wandel 4-daagse van 17 t/m 20 mei 2012.
Deze vierdaagse is speciaal voor de jeugd van de basisschool. Het heeft als thema “De wonderlijke waterwereld”. Onderweg zijn er allerlei spelletjes. Een speciaal team zorgt voor de begeleiding.

80 km. bij de 12e Kennedymars van 16 op 17 mei.
Deze tocht is er speciaal voor de liefhebbers van lange afstanden. Wie nog meer uitdaging wil, kan de tocht combineren met drie dagen de wandelafstanden van 10, 20 en 30 km. van de Drentse Wandel 4-daagse. In totaal wordt er dan 110, 140 of 170 km. gelopen.

200 km. bij de 1e Kennedymars-Plus van 16 t/m 20 mei.  
Deze afstand wordt aangeboden voor de doorgewinterde wandelaars. De tocht combineert de Kennedymars met drie dagen de maximale wandelafstand van 40 km. van de Drentse Wandel 4-daagse.  

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda