Aangepaste tandem voor Promens Care te Emmen.

EMMEN - De Stichting Goede Doelen Valthe organiseerde op zondag 25 augustus 2013 voor de vierde keer de Monstertoertocht Valthe Groningen Valthe. Eén van de Goede Doelen 2013 was het realiseren van een speciale tandem voor Promens Care. De 5e editie (en dus jubileumeditie) van de Monstertoertocht Valthe Groningen Valthe zal overigens op zondag 24 augustus 2014 plaatsvinden.

Promens Care biedt ondersteuning aan kinderen en volwassenen met een beperking waardoor die een zo normaal mogelijk leven kunnen leiden. Het heeft even geduurd om de perfecte tandem samen te stellen, maar het is nu gelukkig zo ver! De ideale tandem is woensdagmiddag afgeleverd aan de medewerksters van Promens Care in de depandance aan de Boermarkeweg in Emmen.

Deze speciale tandem is geschikt gemaakt om de ouders met hun kinderen met een beperking een lekker fietstochtje door de Drentse dreven te kunnen maken. Vanzelfsprekend was Promens Care zeer in zijn nopjes met deze speciale aangepaste tandem! Normaal gesproken is zo’n tandem voor een instelling als Promens Care te duur om aan te schaffen.

Stouwdam Klaucke Bike & Skate uit Assen heeft een belangrijke rol gespeeld in het geheel door deze aangepaste tandem exact te leveren aan de hand van de eisen en wensen van Promens Care. Daarnaast nam het ook nog eens een stuk sponsoring voor haar rekening. Daarnaast is de tandem dus aangeschaft van het inschrijfgeld van de deelnemers aan de Monstertoertocht Valthe-Groningen-Valthe 2013.


Alle van Veen, penningmeester van de Stichting overhandigde de fiets aan Marianne Jagt van Promence Care terwijl Janine Wiegers al klaar zit voor een tochtje. Rechts Barry de Vries van Stouwdam Klaucke Bike & Skate.
(foto Bennie Wolbers) Zie ook het fotoboek

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda