Drenthina moet genoegen nemen met gelijkspel

EMMEN – In de zaterdag 2e klasse L moest koploper Drenthina op eigen veld genoegen nemen met een 1-1 gelijkspel tegen het lager geplaatste SV Oosterwolde. Na een gelijk opgaande eerste fase van de wedstrijd was het Robbin Wagenaar die zijn ploeg op 0-1 wist te zetten.

Drenthina had daar niet direct een antwoord op en met deze stand gingen de spelers ook aan de thee. In de 2e helft ging Drenthina op jacht naar de gelijkmaker en nog wel meer. Uiteindelijk was het Janiek Arends, de altijd onvermoeibare en hardwerkend clubtopscorer van Drenthina die halverwege de 2e helft de 1-1 scoorde.

Dat werd ook de eindstanden doordat ook naaste belagers Marum, Velocitas 1897 en Kollum ook beleven steken op een gelijkspel Blijft Drenthina nog wel lijstaanvoerder met een punt meer dan Marum en Velocitas 1897, maar wel met een wedstrijd meer gespeeld.