Titan en SC Erica houden elkaar in evenwicht

NIEUW WEERDINGE – In de subtop van de zondag 3e klasse D stond de wedstrijd Titan – Sc Erica op de agenda en na een 0-1 ruststand eindigde dit duel in een 2-2 gelijkspel. De eerste 20 minuten van de eerste helft was Sc Erica de bovenliggende partij en stond al vroeg op een 1-0 voorsprong via een snelle treffer van Dennis Fecken.

In het verdere verloop van de eerste helft ging het meer gelijk op, maar echte doelrijpe kansen werden er niet uitgespeeld. Na de thee begon Titan wat voortvarender aan de 2e helft en wist net binnen het uur op gelijke hoogte te komen via een treffer van Patrick Luiten. 1-1. De vreugde om deze gelijkmaker was nog maar net verstomd of de Ericanen stonden voor de tweede keer op voorsprong.

Nu was het via een doelpunt van Jori Ebbinge. 1-2. Titan is een nieuweling in deze 3e klasse en heeft eigenlijk voor dit seizoen maar één doelstelling en dat is handhaven. Een elk puntje meenemen is dan ook zeer welkom. Een kwartier voor tijd werd dat belangrijke puntje alsnog binnen gehaald.

De bal viel vanuit een hoekschop voor het doel tussen een aantal verdedigers van Sc Erica en onder de druk van Rick Hendriks viel de bal via een voet van en Sc Erica verdediger in het doel. 2-2 en dat werd tot teleurstelling van SC Erica, dat in de laatste fase de betere was, ook de eindstand.