Weiteveense Boys met zevenklapper over De Treffers 16

TWEEDE EXLOERMOND – In de zondag 5e klasse D deed Weiteveense Boys zondagmiddag goede zaken voor de stand op de ranglijst. Terwijl het koploper SVBC punten zag morsen tegen VIOS O denderde het zelf met een heuse zevenklapper over De Treffers 16 heen.


Na een 1-6 ruststand eindigde het duel in 1-7. Pas nadat Stijn Scherpen na bijna een kwartier de score opende, maar De Treffers 16 kwam enkele minuten later nog wel weer op gelijke hoogte via Mika van der Veen, daarna ging het wel heel snel. Stijn Scherpen, Koen Steffens (2x), Thom Schepers en Tristian Wesseling bepaalden nog voor de thee de stand op 1-6. Vooral de 1-5 van Thom Scheper was een juweeltje.

In balbezit zette hij eerst vier, vijf tegenstanders op het verkeerde been en had daarna alleen voor de doelman van de Treffers geen moeite om de bal binnen te prikken. Met de 1-6 ruststand leek er deze middag een monsterzege voor Weiteveense Boys in de maak, maar dat wist De Treffers 16 met veel kunst en vliegwerk, mede dankzij het goed keeperswerk van de pas 16-jarige doelman, te voorkomen.

De Weiteveners kregen nog wel een hand vol kansen, maar of de doelman stond op de goede ploeg of onnauwkeurig omgaan met de kansen die het kreeg, eindigde deze wedstrijd uiteindelijk dankzij een treffer van Koen Steffens in een 1-7 eindstand. Met 18 punten staan SVBC en Weiteveense Boys nu met 18 punten gelijk bovenaan terwijl JVV meteen wedstrijd meer ook 18 punten heeft.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda