Hoogste punt van appartementencomplex Westerstraat bereikt

EMMEN - Vrijdagmiddag werd met een kleine bijeenkomst het hoogste punt gevierd van de bouw van een nieuw appartementencomplex aan de Westerstraat. De officiele handeling vond plaats op het dak door de vlaggen van vier partijen die bij de bouw betrokken zijn te hijsen.


Dit project aan de Westerstraat in Emmen zal gaan bestaan uit 29 appartementen en aan de straatkant op de begane grond zal een zakelijke invulling worden ingevuld. Dit complex wordt in opdracht van Peter van Dijk Projects & Investments B.V. door Brands Bouw B.V. gebouwd. Dit werd mede mogelijk gemaakt door een goede samenwerking tussen de Peter van Dijks Projects & Investments B.V. Woningstichting Lefier, Brands Bouw BV en de gemeente Emmen en de Provincie.


Wethouder Jisse Otter gaf aan dat gezien het belang van dit project een financiële ondersteuning door de gemeente Emmen en de provincie verantwoord is. Geen grote bedragen, maar het kan toch juist net even helpen om een project als deze te doen slagen.


Peter van Dijk sprak in zijn speech over een ingewikkeld, maar ook wel klein project die het gebied hier op Noord. Het gaat een charmant en sfeervol gebouw geworden met veel kleur. Gelukkig is dit project dankzij de financiële medewerking van de gemeente Emmen en de Provincie van de grond kunnen komen. Een appartementen zijn vooral bestemd voor alleenstaanden en kleine huishouding.

Terwijl Peter van Dijk investments zelf een vijftal appartementen in de verhuur zal doen, is Lefier verantwoordelijk voor de verhuur van 24 appartementen. Zestien tweekamer en acht drie kamer appartementen voor meestal 1 persoonshuishoudens en studenten.

Op dit moment is er nog geen appartementen verhuurd, zegt de heer Henk Elting, projectmanager bij Lefier: ,,Dit wordt een prachtig project, maar pas als alle appartementen klaar zijn kunnen wij gaan beginnen met de verhuur. Enkele weken voor dat ze opgeleverd worden zullen wij de mogelijkheden op onze internetpagina’s vermelden en belangstellenden kunnen zich er dan voor aanmelden. De verwachting is dat alles appartementen snel weg zullen zijn”.


Op het dak van het appartementencomplex hadden de vier partijen de eer om hun vlag te hijsen als teken dat het hoogste punt is bereikt. (foto Bennie Wolbers)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda