Drentse opslagreus Storage Share valt in de prijzen

HOOGEVEEN/AMSTERDAM – Het van oorsprong Drentse bedrijf Storage Share, met meer dan vijftig locaties een van de grootste aanbieders van mini-opslag in Nederland, heeft twee prestigieuze prijzen in de wacht gesleept. Volgens Deloitte behoort het bedrijf tot de vijftig snelst groeiende tech-bedrijven van Nederland; de ‘Technology Fast 50 2021’. Daarnaast ontvangt het snelgroeiende bedrijf binnenkort een FD Gazellen Award.


“We hadden de eerste nominatie nog niet binnen of we werden al verblijd met de tweede”, vertelt mede-eigenaar Julian Doorten. “De stormachtige ontwikkeling van Storage Share wordt ook door anderen opgemerkt. Daar zijn we trots op en het stimuleert tegelijkertijd om nog een stapje harder te lopen.”

Duizelingwekkende groei
Storage Share is door Deloitte uitgeroepen tot één van de vijftig snelst groeiende tech-bedrijven van Nederland. De nominatie is gebaseerd op een omzetgroei van maar liefst 2.628 procent gemeten over een periode 2017-2020. “Met dit groeipercentage zouden we vorig jaar zevende zijn geworden”, vertelt mede-oprichter Niels van Eck. Op 9 november maakt Deloitte tijdens de award ceremony bekend voor welke plaats het groeipercentage goed is in de lijst van dit jaar. “Vorig jaar stonden er geen Drentse bedrijven op de lijst. Dat wij het nu tot de top vijftig hebben geschopt, is al heel mooi.”

Daarnaast ontvangt Storage Share een FD Gazellen Award. Deze prestigieuze ondernemersprijs van Het Financiële Dagblad wordt dit jaar voor de achttiende keer uitgereikt aan snelgroeiende Nederlandse ondernemingen. Op 25 november ontvangen Doorten en Van Eck de award en worden de allersnelste groeiers per regio bekend gemaakt.

Leegstaand vastgoed weer rendabel
Storage Share verhuurt leegstaand vastgoed als tijdelijke opslagruimte voor particulieren en bedrijven. Dit zijn enerzijds kantoren die langdurig leeg staan en vanwege de locatie of het voorzieningenniveau niet langer geschikt zijn als kantoorruimte. Anderzijds verhuurt Storage Share bedrijfshallen die compleet verbouwd worden en voor de lange termijn ingezet worden voor de opslag van inboedels en bedrijfsvoorraden. “Op deze wijze leveren we een bijdrage aan de betekeniseconomie”, vertelt Doorten. “We maken leegstaand vastgoed weer rendabel en voorkomen sloop en de daarmee samenhangende afvalstroom.”

Storage Share werd in 2016 opgericht door de toen twintigers Julian Doorten (Tiendeveen) en Niels van Eck (Pesse). Aanvankelijk werd uitsluitend gewerkt vanuit Hoogeveen. Inmiddels is het hoofdkantoor gevestigd in Amsterdam en kent Hoogeveen een bijkantoor. Met tien opslaglocaties is Storage Share goed vertegenwoordigd in de drie noordelijke provincies. Het motto van Storage Share is veilig en vertrouwd, laagste prijsgarantie en in de buurt. Op de onafhankelijke reviewsite huren.nl scoort het bedrijf een 8,9.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda