SPORT

Samenwerkingsovereenkomst dames 1 SV Twedo -- SVV'04 getekend

SCHOONEBEEK - Afgelopen donderdagavond 09-05-2019 is een samenwerkingsovereenkomst dames 1 SV Twedo -- SVV'04 getekenddoor voorzitter Kees Goos en door Jos van Hees voorzitter SVV'04 in Schoonebeek in het bijzijn van bestuursleden SVV'04, Twedo en 2 afgevaardigden van de KNVB. Het betreft een Samenwerking Team (ST ) overeenkomst van 1 jaar, met de naam ST Twedo/SVV 04
Reageer!

DZOH en FC Klazienaveen blijven in gevarenzone

EMMEN - In de tweede klasse J eindigde de wedstrijd tussen DZOH en FC Klazienaveen na een 2-1 ruststand in een in een 3-3 eindstand. Robert Savenije scoorde binnen twee minuten de openingstreffer. 1-0 en na een half uur spelen wist Tom Bosman de naar een 2-0 voorsprong te tillen. Het spel deinde op en neer met mogelijkheden voor beide ploegen, maar het was Nick van der Sleen die op slag van rust er weer een wedstrijd van maakte door de aansluitingstreffer te scoren. 2-1.
Reageer!

NWVV ziet periodetitel in rook opgaan

KLAZIENAVEEN NOORD â?? In de zaterdag 5ee klasse F behaalde VEV afgelopen zaterdag na een doelpuntenrijke wedstrijd een verrassende 5-4 overwinning op NWVV uit Nieuw Weerdinge. De ploeg van Anne Christ kwam goed uit de startblokken en nam al snel een 2-0 voorsprong door doelpunten van Roy Bruinsma en Kevin Gossen.
Reageer!

SVBO vergeet te winnen van koploper Emmen

BARGER OOSTERVELD â?? In de zondag 1e klasse F liet SVBO zondagmiddag na een 2-0 voorsprong buurman Emmen in de slotfase terugkomen tot 2-2. SVBO kwam goed uit de startblokken want Twan Waidijk werkte binnen drie minuten de bal uit een hoekschop van Roy Jagt binnen. 1-0. Daarna ging SVBO door. Ronald Gerdes stormde alleen op doelman Lars van der Zwaluw af, maar werd gestopt door de Emmer doelman.
Reageer!

Zandpol pakt volle winst tegen JVV

ZANDPOL – In de zondag 5e klasse F wist Zandpol de voorlaatste wedstrijd van deze competitie met een 4-3 winst op JVV af te sluiten. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 en eindigde uiteindelijk in een 4-3 overwinning voor Zandpol dat overigens al binnen 8 minuten op een 0-1 achterstand werd gezet door een doelpunt van Roy Bruns.
Reageer!

Titan zeker van vervangende periodetitel

NIEUW WEERDINGE - Door een 2-0 overwinning op Witteveense Boys en het gelijke spel van KSC tegen Pesse is Titan verzekerd van de nacompetitie. De ploeg van trainer Geert Aalderink kwam na ongeveer twintig minuten spelen op een 1-0 voorsprong via Jos Smit die zich met een mooie actie vrij speelde en dat wist af te ronden met een snoeihard schot in de kruising.
Reageer!

WKE veegt de vloer aan met EMMS

EMMEN - WKE speelde een zeer geconcentreerde wedstrijd met veel inzet en goed spel. EMMS kwam er geen moment aan de pas. Al in de 10e minuut viel de eerste treffer. Een voorzet van Ferdy Poelman bereikte Henk Bakker en die kon er nog net met zijn dikke teen bij, 1-0. Vijf minuten later ging Hinke Scholten op avontuur door het midden, niemand viel hem aan en hij ging door tot aan de keeper.
Reageer!

Nipte nederlaag voor kampioen Zwartemeerse Boys

ZWARTEMEER – In de zondag 5e klasse E tussen kampioen Zwartemeerse Boys en Pekelder Boys niets met op het spel stond voor de Zwartemeerders, het speelde minder flets en met minder vechtlust dan een dat men van de groenhemden gewend was. Trainer Hendrikus Mulder koos er voor om de selectieleden die niet veel gespeeld hebben ook spelminuten te geven en proberen een zo goed mogelijk resultaat te behalen.
Reageer!

Dick Wobbes en Johanna Fuhler winnen 15km Rietplasloop

EMMEN - Afgelopen zaterdag werd in de wijk Rietlanden voor de 17e keer de Rietplasloop afgewerkt. Mede dankzij de vele vrijwilligers, onze partners/sponsoren en natuurlijk niet te vergeten alle hardlopers en het enthousiaste publiek weer een fantastische dag. Dik Wobbes en Johan Fuhler uit Groningen wonnen de 15km en Doris Wolthekker uit Nienoord.
Reageer!

Mindervaliden toilet en bad-lift in openluchtzwembad Emmer Compascuum

EMMER COMPASCUUM - Met bijna 600 bezoekers, genietend van een heerlijke zomerse dag, hebben we een zeer succesvolle en gezellige sportmarkt achter de rug. Uitstekende promotie voor alle betrokkenen met veel (sportieve) activiteiten en andere interessante wetenswaardigheden. Compliment voor Emmercompascuum als sportdorp.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda