SPORT

Vlaanderen sluit Zweedse Grand Prix op sterke wijze af

UDDEVALLA (ZWEDEN) - Na zijn podiumplaats in de Grand Prix van Lommel reisden Calvin Vlaanderen en Gebben van Venrooy Yamaha Racing af naar Uddevalla in Zweden voor de vijftiende wedstrijd van het wereldkampioenschap MXGP. De baanomstandigheden waren hier compleet anders dan in Lommel met hier een harde en gladde ondergrond. Het was heel moeilijk om in te halen waardoor een goede start van cruciaal belang was. Vlaanderen reed een sterke kwalificatieheat en verzekerde zich met een derde plaats van een goede startplaats voor in de manches op zondag.
Reageer!

FC Emmen versterkt zich met Mark Diemers

EMMEN - Mark Diemers speelt dit seizoen voor FC Emmen. De Drentse club huurt de middenvelder voor één seizoen van Feyenoord. Diemers is een bekende naam in het Nederlandse voetbal met een verleden bij SC Cambuur, FC Utrecht, De Graafschap, Fortuna Sittard en sinds 2020 Feyenoord. Hij draaide meteen een sterk seizoen bij de Rotterdamse club. Afgelopen seizoen werd hij in de winter verhuurd aan Hannover 96 in de 2. Bundesliga.
Reageer!

Kom jij zondag ook naar de Open Dag van FC Emmen?

EMMEN - Aanstaande zondag is onze Open Dag met onder andere de presentatie van onze selectie, de jeugdspelers, onze G-voetballers, de OldStars en SIBI. Ook kun je in het stadion kijken naar een open training en meeluisteren naar de aanwijzingen van de trainers.
Reageer!

Amateurclubs uit Emmen en omstreken trappen af met Orgon Toernooi

BARGER OOSTERVELD - Ook dit jaar organiseert vv SVBO in samenwerking met Orgon Administratie B.V. weer het spectaculaire Orgon Voetbaltoernooi. Met DZOH, SVV'04, Titan, Schoonebeek, Weerdinge, Sellingen, SVBO (zaterdag) en SVBO (zondag) heeft de toernooiorganisatie weer leuke regionale tegenstanders voor het toernooi weten te strikken. Voor ieder team is het natuurlijk weer spannend hoe het nieuwe elftal gaat presteren.
Reageer!

12e Bridge café drive Emmen zaterdag 24 september

EMMEN - Op zaterdag 24 september wordt de twaalfde Bridge Cafe Drive in het centrum van Emmen gespeeld in zeven horeca bedrijven. Er hebben zich nu al 32 paren (64 deelnemers) aangemeld. Van beginnende bridgers tot zeer ervaren spelers uit het hele land. Voor de vierde keer is er een aparte poule voor beginnende bridgers. De laatste keer (voor het Corona tijdperk) nam een record aantal van 88 paren deel. We zijn benieuwd of we dat aantal kunnen evenaren, want dit was een van de grootste bridgetoernooien van de provincie Drenthe.
Reageer!

Vlaanderen sluit Zweedse Grand Prix op sterke wijze af

UDEVALLA (Z) - Na zijn podiumplaats in de Grand Prix van Lommel reisden Calvin Vlaanderen en Gebben van Venrooy Yamaha Racing af naar Uddevalla in Zweden voor de vijftiende wedstrijd van het wereldkampioenschap MXGP. De baanomstandigheden waren hier compleet anders dan in Lommel met hier een harde en gladde ondergrond. Het was heel moeilijk om in te halen waardoor een goede start van cruciaal belang was. Vlaanderen reed een sterke kwalificatieheat en verzekerde zich met een derde plaats van een goede startplaats voor in de manches op zondag.
Reageer!

Isa Sipkens Dubbel Drents Kampioen

EMMEN - Voor Isa Sipkens uit Barger Oosterveld werd het in de afgelopen twee weken een succesvolle periode met haar pony Beau vd Oude Meerdijk. Een week geleden behaalde Isa met Beau vd Oude Meerdijk in de voorrondes van de Drentse kampioenschappen L1 dressuur c-pony s in de manege in Exloo een tweede plaats, waarna ze door mocht naar de finale op zaterdag 23 juli.
Reageer!

Clublegende Harrie Weerman nieuwe trainer heren E&O

EMMEN - Clublegende Harrie Weerman (75) is trainer voor de handbal heren van eredivisionist Oosting E&O. Hij volgt de Deen Henrik Bergholt op die de overstap naar de damesploeg van de club heeft gemaakt. Het vinden van een trainer in bezit van het HT4 diploma, een licentievoorwaarde om uit te mogen komen in de eredivisie, was op z n zachtst gezegd een uitdaging. Het was de handbalpionier zelf die, in een gesprek met de technische commissie, het initiatief nam. Het tekent de clubman pur sang. Een man met een groenwit verenigingshart. Zijn aanbod om de club uit de brand te helpen wordt dan ook met open armen ontvangen en zeer gewaardeerd.
Reageer!

Vlaanderen sterk in Loket, Kullas maakt debuut binnen Gebben van Venrooy Yamaha

ROGAT 0 The Gebben van Venrooy Yamaha team travelled to Czech Republic for the thirteenth round of the MXGP World Championship at the old-school track of Loket. The circuit presented a slick, hard pack and very tricky conditions with a dry racetrack. The team were happy to have two MXGP riders behind the starting gate again as Harri Kullas joined the team last week and joined Calvin Vlaanderen under the awning.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda