Sportprogramma op zondag van Radio Hoogeveen is gered

Hoogeveen – Het sportprogramma van Radio Hoogeveen op zondag is gered. Naar aanleiding van een noodkreet waarin om vrijwilligers werd gevraagd, meldden zich vier nieuwe medewerkers aan, waardoor de sportredactie haar sportprogramma op zondag kan blijven uitzenden. Komend weekend begint de sportredactie het nieuwe seizoen met sportuitzendingen van 14.00 uur tot 17.00 uur op zaterdag en zondag.


De sportredactie is erg blij met de aanmelding van vier nieuwe medewerkers. Voor Sportlokaal op zaterdag waren er genoeg vrijwilligers, maar voor het programma Zondagmiddagmarathon beschikte de sportredactie over te weinig mensen om uit te kunnen zenden. Door de versterking van het redactieteam kunnen de luisteraars vanaf komend weekend op zaterdag en zondag weer genieten van onder andere live sport.

Verslaggevers gaan weer op pad en doen rechtstreeks verslag van sportwedstrijden. Daarin begint Radio Hoogeveen uniek te worden, want in de omgeving zijn verscheidende lokale omroepen en Radio Drenthe al enige tijd gestopt met het rechtstreeks verslaan van voetbalwedstrijden. Radio Hoogeveen doet ook regelmatig verslag van een korfbalwedstrijd van een regioclub. Daarnaast is er ook ander sportnieuws te horen.

Door de uitbreiding van de sportredactie blijven de luisteraars goed op de hoogte van het sportnieuws van Hoogeveense sportclubs. De hoofdklasse is al drie weken begonnen met de voetbalcompetitie, maar voor de andere klassen begint zaterdag de competitie. Zaterdag 23 september tussen 14.00 uur en 17.00 uur is Sport Lokaal aanwezig bij de wedstrijden Ajax-HZVV in de Hoofdklasse, De Weide-Nieuwleusen in de tweede klasse en Hoogeveen-SCD ’83 in de derde klasse.

Op zondag doet de sportredactie rechtstreeks verslag van de wedstrijden vv Emmen-vv Hoogeveen en Hodo-Dalfsen. Ook komend seizoen is Radio Hoogeveen weer op zaterdag en zondag met veel sport in de lucht, dankzij enkele enthousiaste Hoogeveners. Het is een grote steun voor de sportredactie van Radio Hoogeveen om te beseffen dat veel Hoogeveners het niet zo ver willen laten komen dat het sportprogramma op zondag helemaal verdwijnt.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda