Drentse missen finaliste Miss Supranational Netherlands 2013

EMMEN - Voor het eerst wordt dit jaar een missverkiezing georganiseerd, waarbij de nederlandse vertegenwoordigster voor Miss Supranational wordt gekozen. De winnares zal in september Nederland vertegenwoordigen in Minsk, Wit Rusland. Miss Supranational is ??n van de 5 grootste missverkiezingen in de wereld en wordt dit jaar voor de 5e keer georganiseerd en kan vergeleken worden met Miss World en Miss Universe. Nederland is totnutoe 2 keer vertegenwoordigd: in 2010 door Nathalie den Dekker en in 2011 door Roline Hund. Het motto van deze missverkiezing is ?Unite the World in Beauty?, wat we terug zullen zien in de groep nederlandse finalisten.

Er zijn 12 missen die strijden voor deze titel. Het bijzondere is dat het een multiculturele groep is, zoals ook de nederlandse samenleving. Er zijn missen met achtergronden uit Suriname, Indonesie, Marokko, Roemenie, Angola, Nigeria, de Antillen en natuurlijk Nederland. Deze jonge vrouwen komen uit diverse delen van het land en zijn uitgekozen na een grondige selectie op inner en outer beauty.

De provincie Drenthe mag trots zijn dat zij maar liefst 2 finalistes hebben bij deze verkiezing. Als eerste de 21 jarige Kim Muus, uit Assen, nu woonachtig in Schoonebeek. Zij werd in 2011 2e bij de Miss Drenthe verkiezing en gekozen tot Miss Photogenic. Daarnaast ook de 21 jarige Demy van der Heide uit Meppen.Demy is de huidige Putri Holland, het mooiste nederlandse meisje van javaanse afkomst en was top 6 finaliste bij Miss Drenthe`12.

Beide missen zullen op 23 juni hun beste beentje voorzetten in Claus Party Center in Hoofddorp in de hoop Nederland te mogen vertegenwoordigen op een internationaal platform.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda