Oldtimershow Barger-Oosterveld op zaterdag 15 juni 2013

BARGER OOSTERVELD - Op zaterdag 15 juni as. organiseert de Oldtimer Club Barger-Oosterveld een show met klassieke auto?s, motoren, tractoren, brommers, scooters en landbouwvoertuigen. De OCBO bestaat 6 jaar en vorig jaar vierden ze hun eerste lustrum met een geslaagde show. De club heeft in haar korte bestaan al ruim 75 leden gekregen die samen meer dan 100 voertuigen hebben van 30 jaar of ouder.
Het bijzondere van de OCBO is de grote verscheidenheid aan voertuigen: je treft mooie oude auto’s aan, motoren, (leger)trucks en jeeps, brommers, scooters, en een groot aantal oldtimer-tractoren. Verder nog wat bijzonderheden zoals oldtimer-landbouwvoertuigen en stationaire motoren. De OCBO trekt altijd veel bekijks met hun fraaie verzameling oldtimers.

De OCBO is een zeer actieve club die voor de leden leuke dingen organiseert, zoals de clubavond, ledenavond en de gezellige toerrit. Maar ook voor anderen zijn ze actief, zoals met Koninginnedag in ’t dorp Barger-Oosterveld. Met Hemelvaart zijn ze te zien in het Veenpark en op Koopzondag ‘Emmen on wheels’. En één keer per jaar gaan de leden van de OCBO met hun ‘oudjes’ naar De Bleerinck en de Horst; een geweldige moment voor de ouderen om herinneringen op te halen.


De oldtimer-show vindt plaats op 15 juni as.  Van 10.00 tot 16.00 uur is bij Roadhouse aan de Oosterveldsestraat 151 in Barger-Oosterveld een opstelling van vele oldtimers te vinden. De entree bedraagt € 2,00, kinderen tot 12 jaar gratis. Ook voor oldtimers van niet-leden is nog ruimte op de show.  Doe vooral mee !  Kijk voor meer informatie op www.ocbo.nl

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda