SPORT

Terechte overwinning voor Weerdinge

WEERDINGE - In de zondag 3e klasse behaalde Weerdinge een 3-0 ovrwinning op Noordtser. Gezien de 2e helft was het terechte overwinning. We begonnen deze zondag met andere formatie omdat er wat blessures waren. Maar Noordster begon feller en beter dan ons op een slecht veld. Ze hadden na 2 min al op 0-1 kunnen komen maar onze keept van Klinken stond zijn mannetje met 1;1. Na dit aangezien te hebben hebben we na 25 minuten onze formatie aangepast.
Reageer!

SVBO(zat) verliest van beter Borger

BORGER - Zaterdagmiddag was er voor SVBO(zat) weinig te behalen in de uitwedstrijd in en tegen Borger. De wedstrijd was net 5 minuten onderweg toen de Barger Oostervelders al op achterstand kwamen na een fout in de verdediging. 0-1. SVBO-trainer Jan Moes: ,,Wij kregen daarna nog wel mogelijkheden om de 1-1 te maken, maar Borger ook om in de 1e helft al de 2-0 te maken. Vanaf de 85e minuut gingen wij alles of niets spelen en daar maakte Borger dankbaar gebruik. Het werd niks want Borger bepaalde in de laatste vijf minuten met drie treffers de eindstand op 4-0.
Reageer!

Sc Erica en Twedo in evenwicht

ERICA – In de zondag 2e klasse H eindigde de derby tussen Sc Erica en Twedo in bloedeloze 0-0. Beide ploegen waren niet in staat om de kansen die er nog weren uitgespeeld ook te kunnen verzilveren. Met dit puntje is het op de 10e plaats staande Sc Erica in ieder geval een puntje uitgelopen op het op de herkansingsplaats staande VENO dat met 2-0 klop kreeg van Germanicus. Twedo staat in deze klasse op een zevende plaats. Het komende weekend zijn zowel Sc Erica als Twedo vrij. Op 3 maart staan de wedstrijden Zuidwolde – Sc Erica en Twedo – RSC op het programma.
Reageer!

SVV’04 met puntje terug uit Ruinerwold

RUINERWOLD - In de zondag 3e klasse C eindigde de wedstrijd tussen Ruinerwold en SVV 04 in een 1-1 gelijkspel. In de eerste helft waren de ploegen aardig aan elkaar gewaagd. Ruinerwold werd vooral gevaarlijk door rushes van Ruben Buld, waar ook SVV 04 een paar keer gevaarlijk voor het doel verscheen. Enorme kansen bleven uit en daardoor stond het halverwege de wedstrijd nog 0-0. In de 2e helft drong Ruinerwold wat meer aan dan SVV 04 en kwam via Kevin Loof op een 1-0 voorsprong, maar na een uur spelen was het Sander Kocks die de stand gelijktrok. 1-1 en dat werd ook de eindstand. Zondag 18 februari is Dwingeloo de tegenstander op sportpark De Kampen.
Reageer!

Carnaval viert hoogtijd in de gemeente Emmen

EMMEN -De vijf caranvalsvernigingen in de gemeente Emmen kunnen weer terugkijken op een geslaagd carnavalsfeest van donderdag tot en met dinsdag met elk jaar weer een eigen carnavalsoptocht als hoogtepunt. Naast de feestelijkheden in de horeca of zuper grote feesttenten is de optocht de uitgelezen kans om zich aan de mede dorpsbewoners die de tenten niet bezoeken, kan presenteren.
Reageer!

Tygo Land schiet machteloos FC Emmen dieper in moeras

VOETBAL - Fred Grim was vorige week na het gelijkspel tegen FC Eindhoven blij met het punt, want met dat punt kon hij na zes nederlagen op rij 'verder'. Maar na vanavond is hij terug bij af. Bij Jong PSV, dat net als Emmen al weken niet had gewonnen, leed de Drentse ploeg een kansloze nederlaag: 3-0.De grote man van de avond werd overigens wel een Drent: Tygo Land scoorde twee keer en drukte Emmen nog verder in het moeras.
Reageer!

René Dale treedt toe tot bestuur FC Emmen

EMMEN - Het bestuur van FC Emmen wordt uitgebreid met Rene Dale. Daarmee bestaat het bestuur van de club nu uit de 59-jarige ondernemer en de al langer zittende Herman Harms en Henk Brink. Rene werd geboren in Oude Pekela en groeide op in de stad Groningen, waar hij uiteindelijk uitgroeide tot vestigingsdirecteur van Reining Transport. Na een uitstapje bij Penske in Coevorden, kwam hij in 2004 bij de Fritom-groep, waar hij nog altijd CEO is van innovatief logistiekdienstverlener Oldenburger|Fritom.
Reageer!

Schoonebeek ten onder in Pesse

PESSE - De ziekenboeg loopt bij Schoonebeek langzaamaan leeg, waardoor trainer Abel weer meer keuzemogelijkheden krijgt. Tegen Pesse ging het de eerste helft gelijk op, met de betere kansen voor Schoonebeek, maar in de tweede helft schakelde Pesse een tandje bij en hield met een 2-0 overwinning de punten in Pesse.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda