SPORT

SVV 04 ziet Beilen met de punten vertrekken

SCHOONEBEEK - In de zondag 3e klasse C wist SVV 04 de overwinning op buurman Schoonebeek het afgelopen weekend geen gevolg te geven. Op sportpark De Kampen bleek Beilen uiteindelijk de sterkste en drukte dat uit met drie doelpunten. Voor Beilen scoorde Nick Matthijssen de 1-0 en de 2-0 voor de thee en een kwartier voor tijd was het Milan Bos die de eindstand op 0-3 bepaalde.
Reageer!

Koploper Bargeres maakt ook tegen VVS Oostwold geen fout

EMMEN - In de zaterdag 5e klasse F wist Bargeres zaterdagmiddag op sportpark Brinkenhalte de thuiswedstrijd tegen VVS Oostwold na een 1-0 ruststand uiteindelijk nog wel simpel met 5-0 te winnen. De mannen van trainer Geert Aalderink speelden een 1e helft waarin beide ploegen wel kansen kregen maar niet wisten te scoren. Pas na een minuut of twintig was het Yorick Zweerink die eindelijk een bres wist te slaan en de bal tegen het net plaatste. 1-0.
Reageer!

DZOH pakt drie punten tegen GRC Groningen

EMMEN – In de 1e klasse J wist DZOH de thuiswedstrijd tegen GRC Groningen na een 2-0 ruststand met 3-1 te winnen. Rayon Brouwer scoorde in de 7e minuut de 1-0 en tien minuten later was het Joel Zweerink die voor een 2-0 ruststand zorgde. DZOH controleerde daarna in de 2e helft de wedstrijd, maar 10 minuten voor tijd werd het toch weer een wedstrijd door een tegentreffer van Ronald Paas. 2-1. Uiteindelijk was het Rayon Brouwer die in de slotfase voor een 3-1 eindstand zorgde.
Reageer!

Twedo wint van Dalen

NIEUW AMSTERDAM - In de 2e klasse H eindigde de wedstrijd Twedo- Dalen in een 2-1 overwinning voor Twedo. Dalen speelde tegen de wind in met veel combinatie spel, terwijl Twedo vooral de lange bal hanteerde. Het was Dalen die op voorsprong kwam nadat Wouter Eiting goed vrij werd gespeeld en de 0-1 scoorde.
Reageer!

SVBO in Winsum onderuit

WINSUM – In de zondag 1e klasse J kon SVBO het in en tegen Winsum niet bolwerken en verloor na een 0-0 ruststand met 3-0. SVBO dat voor de thee de wind in de rug had, verzuimde daarvan te profiteren. Wij speelden wel veel op de helft van Winsum. Behalve een prima afstandsschot die goed werd gestopt door de doelman van Winsum kwamen de Barger Oostervelders niet, zegt SVBO-trainer Peter Timmer en vervolgt:
Reageer!

FC Klazienaveen in hectische wedstrijd onderuit

KLAZIENAVEEN – In de zaterdag 2e klasse H liep FC Klazienaveen op sportpark de Planeet tegen Vitesse 63 tegen een 2-1 nederlaag op. De mannen van trainer Michel Kerkdijk wilden graag de goede lijn van vorige week toen het met 4-2 van DKB won. De Klazienaveners begonnen wel goed aan de wedstrijd want binnen tien minuten stond met 1-0 voor via een treffer van Jesse Zwart. Dat werd ook de ruststand.
Reageer!

SC Angelslo verdiend langs Meeden

MEEDEN - Zaterdagmiddag stond de wedstrijd Meeden - Sc Angelslo op het programma. Op een klein en moeilijk bespeelbaar veld was Angelslo voetballend de betere ploeg en won met 3-1. Nadat een grote kans net naast werd gestift door Tim Dokter scoorde Angelslo kort daarna wel de 0-1. Na een goed lopende aanval kwam de bal bij Gezim Luli en die schoof de bal keurig langs de keeper.
Reageer!

Weiteveense Boys verliest van Buinen

WEITEVEEN – In de zondag 4e klasse D wist Weiteveense Boys op eigen veld et 3-1 van Buinen. De Weiteveners begon de wedstrijd nog wel hoopgevend via een doelpunt in de 10e minuut van Koen Steffens. 1-0. Een half uur was het de bovenliggende partij en hadden de boys de 2-0 moeten maken. Helaas voor de Weiteveners kreeg Marcel Vedder van Buinen het daarna op zijn heupen met drie treffers op rij waarvan twee uit een hoekschop. Ruststand 1-2.
Reageer!

Winst en verlies in de 5e klasse D

NIEUW DORDRECHT - In de zondag 5e klasse D wist hekkensluiter DVC 59 zondagmiddag haar tweede overwinning van het seizoen te behalen. Het hogergeplaatste VIOS(O) uit Oosterhesselen werd met een 2-1 nederlaag weer naar huis gestuurd. Aaron Pol opende de score voor de withemden en de 2-0 kwam op naam van Wesley Heijnen. De wedstrijd leek daarmee gelopen, maar Bart Lanting bracht de spanning door de 2-1 te scoren nog even terug. Verder liet DVC 59 het deze keer niet lopen.
Reageer!

Zwartemeerse Boys laat SPW met de punten vertrekken

ZWARTEMEER – In de zondag 4e klasse D had Zwartemeerse Boys op een donker en winderig sportpark De Koel in Zwartemeer zondagmiddag geen antwoord op de speelwijze van SPW uit Stadskanaal. Na een 1-0 ruststand eindigde dit duel in een 2-1 overwinning voor SPW. Zwartemeerse Boys probeerde vanaf het begin de wedstrijd wel naar zich toe te trekken, maar het kwam eigenlijk geen moment in de wedstrijd..
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda