Stoetbakken voor de 33e maal in Noordbarge.

EMMEN - Vrijdag en zaterdag stond Noordbarge weer bol staan van de activiteiten die in het teken van de traditionele Stoetbakkendag.

Er was een programma samengesteld waar voor een ieder wel wat te genieten viel. De aftrap wordt vrijdagavond gegeven in de feesttent waar met “Stoetbakken Got Talent” de meest talentvolle inwoner(s) van Noordbarge worden ontdekt. Tijdens deze talentenjacht die werd gewonnen door de groep Desperate Houswines, verleende de Emmer band 2Bizzy haar medewerking en de avond werd afgesloten met een optredens van Bouke, de Nederlandse Elvis. Vandaag, zaterdag werden de bewoners weer op een ludieke maar muzikale wijze wakker geschut door blaaskap en uitgenodigd voor een gezamenlijk ontbijt. Natuurlijk stond de oude stoetbakoven op de brink weer helemaal centraal.

Vakbekwame bakkers waren de gehele dag in touw om in de door takkenbossen heet gestookte oven de broden bakken. Ook was er weer de waren- en vlooienmarkt en op het programma staan ook een optreden van piratenkoor De Stormvogels.

De tweekamp tussen de dorpsdelen Darp tegen Urk, zal zeker weer een felle strijd gaan worden en waren er activiteiten voor de jeugd. Veel belangstelling was er ook voor de spectaculaire demonstratie van Skydive Hoogeveen. Het stoetbakkenfeest werd aan het eind van de middag weer muzikaal afgesloten door het topduo, Eikens en Warta.




Desperade Houswines , de winnaars van de Plac Back Show. (foto Bennie Wolbers)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda