Pokémon Go-middag bij het Centrum Beeldende Kunst Emmen

EMMEN - Het Centrum voor Beeldende Kunst (CBK) Emmen organiseert een Pokémon Go-middag op woensdag 24 augustus 2016. Het programma start om 13:30 uur, deelname is gratis.

In het CBK Emmen is nog tot en met 11 september de tentoonstelling Domestic Safari van Marjolijn Mandersloot te zien. Mandersloot maakt beelden, vaak geïnspireerd op dieren, waarvan de afmetingen uiteenlopen van heel klein tot enorm groot. Door de lichaamshouding van de dierfiguren ontstaan er allerlei grappige en aandoenlijke situaties. Met haar materiaalkeuze zet Mandersloot de toeschouwer regelmatig op het verkeerde been. Je moet dus goed blijven kijken.

Over bijzondere dieren gesproken: wist u dat het CBK Emmen een PokéStop is? Kunstbeesten en virtuele beesten worden zo bij elkaar gebracht. Op woensdag 24 augustus wordt een Pokémon Go-middag georganiseerd. Om half twee start een tocht langs verschillende kunstwerken, PokéStops, in de buurt van het CBK. Van 3 tot 5 uur gaat de ‘Lure Module’ aan bij de CBK PokéStop (de oude melkfabriek).

Tijdens een Lure komen er bijzondere Pokémon naar de Stop toe. Binnen staan drinken en hapjes klaar. Daarnaast is er leuke wedstrijd: wie de leukste of meest bijzondere foto maakt van een Pokémon in het CBK, krijgt een Google Play of iTunes gift card van €15,00. Deze is te gebruiken voor Pokecoins. Deelname aan deze middag is gratis, opgeven is niet nodig. Het CBK Emmen zit aan de Ermerweg 88b in Emmen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda