SPORT

MotoGP Legends Kevin Schwantz en Randy Mamola grote sterren op Assen

ASSEN - Oud-TT-winnaars en MotoGP Legend Kevin Schwantz en Randy Mamola zijn dit weekend tijdens de TABAC Classic GP Assen de grote sterren op het TT-circuit. De Amerikanen komen naar Assen voor een demonstratie op hun originele Grand Prix-motoren. Beide coureurs waren jarenlang de publiekslievelingen op Assen. Schwantz won zijn laatste TT in 1993, het jaar dat hij wereldkampioen werd. Mamola won voor het laatst op Assen in 1985.
Reageer!

Schoonebeek en Dwingeloo schieten weinig op met een punt

DWINGELOO - Afgelopen zondag moest Schoonebeek aantreden tegen rode lantaarn drager Dwingeloo. De uitwedstrijd in Dwingeloo werd nog met 2-1 verloren, en dat is tot op heden de enige overwinning van Dwingeloo. Deze middag kwam er bijna eentje bij, maar in de 96e minuut wist Schoonebeek toch nog de gelijkmaker te produceren, 2-2.
Reageer!

FC Emmen wint na krankzinnig slot op Zoudenbalch

VOETBAL - Wat een avond, wat een apotheose. FC Emmen kreeg acht tellen na de pijnlijke 2-1 een kwartier voor tijd, maar stond op en vocht zich in blessuretijd nog langs Jong FC Utrecht. Dankzij goals van Mike te Wierik en Desley Ubbink, beide na voorbereidend werk van Patrick Brouwer, stapte de Drentse club toch nog als winnaar van het veld: 2-3.
Reageer!

Judofeest voor de judoka's van Vos

ALAGHAREN - De laatste ronde van het starters jeugdjudo toernooi werd gehouden in Slagharen. De organiserende vereniging Anbergen had veel gedaan om de prijswinnaars in de schijnwerpers te zetten, dit letterlijk en figuurlijk. Deze eindronde was mede daarom een feest voor de jonge judoka's en met name voor de jeugd van judovereniging Vos. Zij behaalden in totaal 16 prijzen en waren daar super blij mee. Dat is ook te zien op de foto's. Judoka's, ouders en coaches gingen tevreden naar huis.
Reageer!

Schoonebeek kan niet opnieuw uithalen tegen Wacker

NIEUW SCHOOENBEEK - Nadat de uitwedstrijd in oktober tegen Wacker in een 2-8 overwinning was geëindigd, kon Schoonebeek niet opnieuw uithalen tegen Wacker. Na een gelijk opgaande wedstrijd wist Wacker uiteindelijk diep in blessuretijd deze keer de winst naar zich toe te trekken, 2-3.
Reageer!

Sc Angelslo verliest van Damacota

EMMEN - In de zaterdag 5e klasse wist Sc Angelslo zaterdagmiddag niet van Damacota te winnen. Op sportpark Noord liepen de mannen van trainer Sander Eising tegen een 2-1 op. De mannen uit Nieuwe Pekela stonden halverwege met 1-0 voor.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda