SPORT

Nico Haak nieuwe technisch manager FC Emmen

EMMEN - Nico Haak wordt per 1 mei de nieuwe technisch manager van FC Emmen. De 42-jarige Emmenaar was tot op heden hoofd jeugdopleiding van de club en heeft zichzelf dusdanig bewezen dat de club hem nu heeft benoemd tot technisch manager. Hij neemt daarmee een deel van het takenpakket van Fred Grim over, die naast zijn functie als hoofdtrainer ook de functie van technisch manager bekleedde.
Reageer!

William Kruit vijfde in Balkbrug

BALKBRUG - Op 2e paasdag reed William Kruit uit Emmer Compascuum het internationale grasbaanraces in Balkbrug. Hij wist in de series 3keer een tweede en 1 keer een derde plek te scoren, waarmee hij zich rechtstreeks als derde in de A finale plaatste. Helaas kwam hij in de finale slecht bij de start weg en moest genoegen nemen met een vijfde plaats. Op de finish wist hij nog bijna de Engelsman Arran Butcher in te halen maar kwam net iets te kort. 14 april tijdens het ONK Vries gaat hij het weer proberen.
Reageer!

Weiteveense Boys in laatste minuut onderuit in IJhorst

IJHORST - In de laatste minuut verliezen is zuur. Dat overkwam Weitrveense Boys afgelopen zaterdag in en tegen IJhorst. Het was volgens Weitveense bOys trainer Andre Steenhuis welke een slechte wedstrijd van de boys. Ijhorst was vooral in de 1e helft veel feller en stond na een kwartier spelen terecht met 1-0 voor. I
Reageer!

Peize maakt geen fout tegen Weerdinge

WEERDINGE - In de Derde Klasse B heeft koploper VV Peize een overwinning geboekt op Weerdinge. Ondanks de ongeslagen status was het een lastige middag voor Peize. Weerdinge verkocht z'n huid duur, maar verloor uiteindelijk wel: 1-3. Als alles volgens schema verloopt en VV Peize al z'n wedstrijden wint in de Derde Klasse B, dan mag de platte kar al op 28 april uit de schuur. Afgelopen zaterdag won de ploeg van trainer Elte Hofman met 1-3 bij VV Muntendam, en Peize had nog steeds twee inhaalwedstrijden tegoed ten opzichte van nummer twee VV Gieten.
Reageer!

FC Emmen legt FC Groningen geen strobreed in de weg: 0-3

EMMEN - FC Groningen is weer een stap dichterbij het grote doel (directe promotie) gekomen. De ploeg van trainer Dick Lukkien hoefde daarvoor niet eens alles te geven. FC Emmen speelde op tweede paasdag voor Sinterklaas: 0-3. Door de nederlaag zakt Emmen twee plaatsen, naar plek 11. Cambuur en VVV gingen, zonder te spelen, over FC Emmen heen. De drie clubs hebben allemaal 45 punten uit 32 duels, maar zowel Cambuur als VVV hebben een beter doelsaldo.
Reageer!

Noordster-Titan 0-2

OUDE PEKELA - Titan wist zaterdag 3 punten in de wacht te slepen na de uitwedstrijd tegen Noordster dat overwigens in de 1e helft bovenliggend was tegen een zwak spelend Titan. Na een 0-0 ruststand werd Titan in de 2e helft beyer en kreeg veel mogelijkheden om de scoren. In de 55e minuut was het raak via een vrije bal. Peter van Elteren wist de bal via een krul vanaf de zijkant in de vere hoek te plaattsen. 0-1.
Reageer!

3e plaats voor William Kruit in Veenoord

VEENOORD - Tijdens de NK Speedway op de baan in Veenoord moest William Kruit uit Emmer-Compascuum na een spannende finale genoegen nemen met een derde plaats. Het was voor William Kruit de eerste wedstrijd van het seizoen die meetelt voor het Open Nederlands Kampioenschap Speedway baan. De baan was in het begin erg verraderlijk, maar werd in de loop van de avond steeds beter.
Reageer!

EHS’85 wint van ASVB

EMMERSCHANS - EHS 85 trad daags voor Pasen aan tegen ASVB uit Blijham. Aan het begin van dit seizoen gaven de Schanskers een riante voorsprong uit handen en verloren in de laatste seconden met 5-4 tegen ASVB. EHS 85 had dus iets recht te zetten. De Emmerschansers begonnen voortvarend en hadden het overwicht in de eerste helft. De sporadische uitvallen van de gasten stokten op dertig meter van de goal van de teruggekeerde Jesper Katoen. Slechts enkele ongevaarlijke afzwaaiers waren de wapenfeiten van de gasten uit Blijham.
Reageer!

DZOH uit beker door zondagsschot ONS Sneek

SNEEK - DZOH is er niet in geslaagd de halve finale van de noordelijke districtsbeker te bereiken. ONS Sneek was, in eigen huis, met 1-0 te sterk voor de ploeg uit Emmen. DZOH, de nummer vier van de 1e klasse J, begon goed aan de wedstrijd en was gevaarlijk uit standaardsituaties. Nadat de eerste corner al gevaar in het Friese strafschopgebied opleverde was, na drie minuten spelen, Tom Hiemstra dichtbij de 0-1. ONS Sneek-doelman Max Wolfs kon de kopbal van Hiemstra uit een vrije bal maar ternauwernood keren. Weinig kansen
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda