Finale COVS Noord spelregelwedstrijden in Emmen.

EMMEN - Afgelopen vrijdag werd in clubhuis De Meerfluit van de COVS HZO Drenthe een spelregelquiz gehouden. In goede samenwerking met Richard Venekamp, bestuurslid van COVS Noord had bestuurslid Ab Jagersma, van COVS HZO Drenthe de avond tot in de puntjes voorbereid. De finale bestond uit schriftelijke vragen, leesvragen, mondelinge vragen en quizvragen.


De overwinning ging heel terecht naar de COVS Drachten. Dit team bestond uit: Jan Pultrum, Fokke Landheer en Henk van der Bij. Fokke Landheer van COVS Drachten deed het zeer goed met een score van 62 punten, waarmee hij individueel winnaar van de avond werd. Hier was overigens wel een barrage voor nodig met Eric ten Horn van COVS Veendam.

Complimenten gaan uit naar de wedstrijdleiding en de gastheer COVS HZO Drenthe, die de heren en dames de hele avond van een natje en een droogje hebben voorzien. Uiteraard ook complimenten naar het team van HZO Drenthe dat voor het eerst na vele jaren weer deel namen en gelijk een thuiswedstrijd had. De mannen onder leiding van coach Herman Harmers sloten met hun hernieuwde deelname de spelregelfinale af met het behalen van de 4e plaats.

Einduitslag:
1e COVS Drachten 165 punten
2e COVS Heerenveen 160 punten
3e COVS Veendam 150 punten
4e COVS HZO Drenthe 91 punten

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda