Kick off voor samenwerking tussen Visser & Smit Hanab en kandidaten uit de regio

EMMEN - Vandaag is de kick off gegeven voor een nieuwe samenwerking tussen Visser & Smit Hanab en kandidaten uit de regio, die blijvende hoogwaardige werkgelegenheid in Emmen brengt.

Het betreft de contractering en het opleiden van 18 monteurs Terminations voor montagewerk in de bouw van windfarms op zee.

Onze aspirant monters zijn gekeurd en vanochtend zijn de contracten wederzijds getekend op het Drenthe College in Emmen dat de opleiding samen met Visser & Smit Hanab (een VolkerWessels Onderneming) gaat verzorgen.

Vanaf maandag volgt een opleidingstraject met werken en leren tot februari en vanaf maart 2016 gaan we de zee op voor het aansluiten van de offshore windfarm Sandbank, 60 mijlen uit de kust op de Noordzee, ter hoogte van de Duits-Deensegrens. De nieuwe monteurs zullen afwisselend ingezet worden als kabelwerker en als hoogspanningsmonteur om alle aspecten van de werkzaamheden te leren kennen. Later in 2016 zullen de monteurs ingezet worden op offshore windfarm Dudgeon, ook op de Noordzee, maar dan aan de oostkust van Engeland.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda