Bericht van Jan Wolters

EMMEN - In verband met de toestroom van vluchtelingen in de regio ZO Drenthe zien onze opdrachtgevers een gestage toename in het aantal passagiers dat momenteel gebruik maakt van het openbaar vervoer in deze regio. Om deze reden is besloten het aantal diensten tijdelijk op te schalen. Natuurlijk zijn er ook extra chauffeurs nodig om deze extra diensten te bemannen. Voor onderstaande vacature doen we graag een beroep op jou!.

Op dit moment zijn wij dringend op zoek naar een buschauffeur voor Autobusbedrijf Doornbos voor lijn 73 in Emmen. Het betreft een tijdelijke vacature van woensdag 30 september (morgen!) t/m naar verwachting medio december 2015. Het is mogelijk dat de opdracht hierna verlengd wordt. Om in aanmerking te kunnen komen voor deze vacature dien je in ieder geval te voldoen aan onderstaande eisen:

- in het bezit van een geldig D rijbewijs inclusief een geldige code 95;
- in het bezit van een geldige geneeskundige verklaring / Medibuspas (buschauffeur) en/of bereid een medische keuring te ondergaan;
- beschikbaar om van maandag t/m zondag dienst 73 te rijden (diensttijden variëren van ca. 3,5 tot ca. 8.5 uur per dag. werkdagen en tijden op roosterbasis in een pool met 2 collega's / in overleg met planning Doornbos);
- ervaring als buschauffeur is een absolute pré!

Consolid betaald haar buschauffeurs conform de Cao Besloten Vervoer. Het salaris ligt tussen de €2077,50,- tot max. €2647,83,- br/mnd bij een fulltime dienstverband (loontrede afhankelijk van relevante werkervaring, verdiensten naar rato werkelijke arbeidsuren). Voor het werken in onregelmatige diensten ontvang je bovendien extra toeslagen die het loon nog aantrekkelijker maken! Voor deze concrete functie bedragen de toeslagen van maandag tot en met vrijdag van 19.00 tot 07.30 uur €4,37 br/uur, €4,05 br/uur voor arbeidsuren op zaterdag en €5,63,- br/uur voor arbeidsuren op zon- en/of feestdagen. Lijkt het jou wat om Doornbos tijdelijk te komen versterken? Of ken je wellicht iemand die deze vacature op het lijf geschreven is? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op!

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda