Realiteit of opruiende publicaties.

EMMEN - Beste vrienden. Iedere dag stromen de berichten op mijn computer binnen, iedere dag is er weer meer aan de hand, en wat gaat de overheid voor maatregelingen nemen, laten zij de gemeenten in den lande maar aan modderen. Ik stuur u niet voor niets het onderstaande bericht dor welke gewoon in de landelijke dagbladen zijn te lezen.

Beschrijft dit bericht daadwerkelijk de realiteit, of is het een soort van opruiend gedrag van de social media. Zeg nu niet dat de afzender tegen opvang is van vluchtelingen, en u daarom dit toe stuurt. Nee juist niet, hij is voor goede opvang en begeleiding, hij is humaan en barmhartig ingesteld en zo ook als christen opgevoed. Wil u allen alleen maar wakker houden, en mee er voor zorgen dat het hier in mijn mooie gemeente Emmen goed blijft verlopen.

Wees als college en raad zich er goed van bewust dat veiligheid en begeleiding van onze burgers en die van de vluchtelingen stroom niet gegarandeerd kan worden met het toevoegen van twee politieagenten, of een veel te druk bezette wijkagent, of een POC die het werk misschien niet aan kan. U allen bent onze vertegenwoordiger in deze gemeente, u heeft een grote verantwoordelijkheid in tal van zaken. Wees alert en geef uw mening tijdens commissie en raadsvergaderingen,onze burgermeester is niet alleen aan zet maar heeft ook de steun van ons allen nu heel hard nodig.

Zorg voor aangepaste maatregelingen, pas evt. de APV daarvoor aan. Wens u veel succes toe. Jan Wolters Emmen jan.wolters@home.nl

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda