Nieuwe kledinglijn Bushbikers Sleen

Op donderdag 19 mei jl. werd in theater De Deel in Sleen, in bijzijn van sponsoren en een groot aantal leden, door meervoudig Nederlands kampioene mountainbiken Laura Turpijn de nieuwe kledinglijn van mountainbikevereniging Bushbikers uit Sleen gepresenteerd.

Oud Emmenaar Turpijn, momenteel woonachtig in de omgeving Nijmegen, wist alle aanwezigen te boeien met een interessant verhaal over haar loopbaan als mountainbikester. Aansluitend werd het nieuwe tenue onthuld. De bekende groene Bushbiker kleur ontbreekt op het nieuwe tenue zeker niet, echter in de nieuwe lijn is gekozen voor donker blauw als basis- en hoofdkleur.

Trots mag de mountainbikevereniging uit Sleen absoluut zijn. Ook in deze moeilijke sponsor tijden is het toch weer gelukt een aantal bedrijven te vinden die zich voor een periode van 4 jaar aan de vereniging hebben verbonden. Speciale dank gaat daarom uit naar de Rabobank, Egbert Egberts, DSM, Assen Installatietechniek, Hubo, Albert Heijn, Veurhuus, DIO, Klaverblok, BZN en R. Riemersma schoonmaakbedrijf, die e.e.a. mogelijk hebben gemaakt.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda