25 jaar MC Black Eagle.

ZWARTEMEER - Dit jaar is het 25 jaar geleden dat een aantal enthousiaste motorrijders uit Zwartemeer hebben besloten een motorclub op te richten. Eerst werd er met elkaar gepraat in het lokale cafe.

Er werden statuten gemaakt en er kwam een bestuur. De wens om een eigen ruimte te hebben was groot en in overleg met het bedrijfsleven werd er een stukje grond gevonden op het bedrijventerrein waar een clubhuis gebouwd kon worden. Nu 25 jaar later is MC Black Eagle een deel van Zwartemeer en zijn er al veel inwoners die bekend zijn met de vereniging. 25 jaar, dat willen wij niet ongemerkt voorbij laten gaan, daarom gaan wij er een feestje van maken. Op vrijdag 30 september 2016 in een feesttent bij het clubhuis een echte Zwartemeerse feestavond met het optreden van de partyband FO?R3AL, aanvang 21.00 uur in de feesttent bij het clubhuis aan de Kamerlingswijk. Ook aandacht tijdens het feest voor de Bertus Wegkamp die na 25 jaar actief te zijn geweest stop als voorzitter van MC Black Eagle

Oproep:
Zaterdag 1 Oktober is er een feestdag die in het teken van de motor staat, wij willen iedereen die een motor heeft vragen om mee te rijden in de toertocht. Wij willen het record toertocht met de meeste deelnemers van 5 jaar geleden verpletteren en zijn daarom de hulp van alle motorrijders nodig. Rij mee en ontvang een herinnering. Aanvang 13.00 uur, de toertocht is om ongeveer 16.00 uur terug bij het feestterrein. De inwoners van Zwartemeer willen wij uitnodigen om de rijders aan te moedigen. Bij de feesttent zijn er verschillende activiteiten. Zoals Wheely simulator, springkussen, bungee trampoline. S ’avonds is er een optreden van Mamma Maffia, aanvang 21.00 uur.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda