Bosma Bedden opent winkel in Shopping Center Meppel

MEPPEL – Bosma Bedden, een van de bekendste beddenspeciaalzaken in Drenthe en Groningen, opent op 6 oktober een winkel in het nieuwe Shopping Center Meppel. Bosma Bedden is een van de nieuwe zaken in het voormalige V&D-pand aan de Noteboomstraat in Meppel. Naast Bosma Bedden komen er onder meer filialen van dames- en herenmodezaak Paris2Day en Fashion Outlet met dames-, heren- en kinderkleding. De opzet wordt gelijk aan de oude V&D-winkel in Emmen. Daar is de nieuwe formule zeer succesvol.

Directeur Gerrie Bosma ziet de nieuwe Bosma Beddenzaak in Meppel als een logisch vervolg op de expansie van het bedrijf. “We zijn met twee winkels in zowel de binnenstad als in de periferie van Emmen aanwezig. We hebben gemerkt dat de winkel in het centrum, op een A1-locatie, een ander publiek trekt. We gaan ervan uit dat deze opzet ook aanslaat in Meppel. Bovendien krijgen we al regelmatig klanten uit Meppel en omgeving in onze winkels.”

Bosma denkt tevens dat de winkelformule nog lang niet is uitgewerkt. “Hoewel sommigen ons willen doen geloven dat internet de toekomst heeft, vind ik dat je een bed niet vanachter je computer kunt kopen. In de winkel kun je een bed uitproberen, je kunt er proef liggen en aan een matras voelen. Je krijgt bovendien voorlichting van een beddenspecialist. Daar kan geen computer tegenop.”

Impuls
Bosma Bedden is van oudsher een begrip en vertrouwd adres in Drenthe en Groningen met twee zaken in Emmen en ook in Assen en Winschoten. Bosma wil dat ook in het centrum van Meppel uitstralen. “De opening van Shopping Center Meppel is een impuls voor het Meppeler winkelgebied. Het biedt weer een recreatieve winkelmogelijkheid, maar zeker niet onbelangrijk, ook meer werkgelegenheid.” Gerrie Bosma ziet de toekomst dan ook met groot optimisme tegemoet.

In de nieuwe beddenspeciaalzaak in Meppel wordt een complete linnenshop ingericht met volgens Bosma de grootste keuze in Zuidwest-Drenthe. “Alle grote merken dekbedden, kussens, dekbedovertrekken en hoeslakens hebben we in huis. Ook staan er veel mooie bedden tentoongesteld. Door onze jarenlange ervaring als slaapvoorlichter kunnen we onze klanten op de juiste manier adviseren over alle mogelijkheden over goed en gezond slapen.”

Bij de bedden hanteert Bosma Bedden een uitgekiend assortiment boxsprings van onder meer Caresse en Royal Dream in diverse prijsklassen. “Bekend zijn we ook van de Tempur-afdeling. Het is beslist de moeite waard om eens een kijkje te nemen in de nieuwe winkel.”

Aanbiedingen
De opening van de nieuwe zaak wordt gevierd met spectaculaire aanbiedingen. Bosma Bedden is ook te bereiken op www.bosmabedden.nl.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda