Karma Sierts nieuwe directeur/bestuurder van VerbindDrenthe

ASSEN - Per 1 februari 2017 wordt Karma Sierts de nieuwe directeur/bestuurder van VerbindDrenthe. Zij volgt Erica van Lente op, die per die datum waarnemend burgemeester wordt in de gemeente Bedum. VerbindDrenthe is het platform voor het delen van kennis en het uitwisselen van ervaringen voor en door lokale breedbandinitiatieven in Drenthe.


Karma Sierts heeft brede ervaring opgedaan binnen de IT- en telecomsector (KPN, Essent Kabelcom, Community Network Groningen). Daarnaast is ze actief als zelfstandig ondernemer.

Met deze ervaring is zij de juiste kandidaat voor de volgende fase van VerbindDrenthe. Nu overal in Drenthe bewonersinitiatieven zijn ontstaan, staat de komende tijd in het teken van het verder ontwikkelen van de ontstane lokale bedrijven. Hierbij staan onderwerpen als projectmatig werken, ondernemerschap, en een duurzame bedrijfsvoering centraal.

Meer over VerbindDrenthe
VerbindDrenthe is in 2014 op initiatief van de provincie Drenthe in het leven geroepen. Hiermee wordt de ambitie de gehele provincie Drenthe te voorzien van snel internet ondersteund. De stichting ontvangt daartoe subsidie van de provincie Drenthe. VerbindDrenthe informeert, verbindt en ondersteunt bewonersinitiatieven om samen overal in Drenthe hoogwaardig breedband mogelijk te maken. Elk bewonersinitiatief kan rekenen op de steun van VerbindDrenthe. Dat kan varie?ren van het verstrekken van informatie tot het aanbieden van cursussen of praktische hulp bij het opzetten of organiseren van bijvoorbeeld een bewonersavond. Daarnaast wordt kennis opgebouwd en gedeeld over fiscale en juridische zaken, en wordt ondersteuning geleverd bij de aanbestedingstrajecten. Zie www.verbinddrenthe.nl, bel 0592-201262 of mail info@verbinddrenthe.nl.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda