Emmer Compascuum bijt het spits af met carnavalsoptocht

EMMER COMPASCUUM - Vanavond bijt de carnavalsvereniging De Kainbongel in Emmer Compascuum het spits af met de verlichte carnavalsoptocht door het dorp. De verwachting is dat er ijs en weder dienende weer duizenden belangstellenden de weg naar Emmer Compascuum zullen vinden om dit mooie schouwspel van dichtbij te kunnen volgen.

DJ Peter Hermans ook weer volop actief tijdens het carnaval:
Vanavond de eerste van de drie Carnavals Partys draaien bij verschillende verenigingen. Vanavond de aftrap bij Carnavalsvereniging Kainbongels in de Mega Feesttent te Emmer-Compascuum zullen wij de Gigant FM Meest Voutte Carnavals Party Van Nederland ten gehore brengen. En ook Hofzanger Gerrit Denekamp zal hierbij aanwezig zijn.

Zaterdag staan wij met deze show in de feestent te Zwartermeer van CV De Veentrappers. En zondags draai ik samen met DJ Roy Keuter in de grote zaal van de Boogie Bar / Crazy Times te Barger-Oosterveld in samenwerking met C.V. De Zeskante Steen.

Henk Appel, Tom Wubbels en ik hebben er weer ongelooflijk veel zin in. Hopelijk jullie ook allemaal carnavallisten en hopen u ergens te zien op deze feesten. En misschien drinken we nog wel 1, 2, 3 of .......... wel samen weer op Carnaval 2017. Alaaf Alaaf Alaaf

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda