Will Knox en Annemiek Drenth bij tuinconcert in Emmer-Compascuum Emmer-Compascuum

Emmer-Compascuum - Op zaterdag 2 september houdt L'aurarts een tuinconcert. Tijdens dit tuinconcert treden de volgende regionale bekende artiesten op: Will Knox, Annemiek Drenth en Nick Arends. De grootste uitdaging voor de muzikanten is dat ze hun geluid akoestisch te gehore gaan brengen tijdens dit tuinconcert.

Sylvia van Ostende, geeft als organisator aan uit te kijken naar dit evenement. ''Ik hou van akoestische muziek en kijk dan ook graag uit naar het evenement dat ik mag organiseren.''. Ook over de line-up van haar evenement met deze namen is Sylvia zeer te spreken.

Will Knox is een singer-songwriter uit London. Als schrijver schreef hij voor Miss Montreal, Anouk en Dotan. Will maakt zelf akoestische muziek, zoals dit te horen is op zijn album 'The River In'.

Annemiek Drenth won in 2012 het 'Drents Liedtiesfestival' met het nummer 'Ik ben zo wies' dat werd georganiseerd door de regionale zender RTV Drenthe. Ook was ze in 2013 te zien in het Nederderlandse tv-programma 'Bloed zweet en Tranen' .

Nick Arends en Annemiek kwamen elkaar al eens eerder tegen op de muziekvloer, tijdens dit tuinconcert worden de twee artiesten weer herenigd op het zelfde podium. De afgestudeerde HBO-student commerciële economie timmert ook als muzikant al aardig aan de weg. Ook is Nick zanger bij de akoestische coverband Synoniem.

Het tuinconcert vind plaats aan het Oosterdiep Westzijde 222 in Emmer-Compascuum. De toegangsprijs voor dit tuinconcert is €15,00 per persoon. Opgeven kan via de website: http://www.laurarts.nl/tuinconcerten .

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda