SC Angelslo wint in en tegen Wildervank

WILDERVANK -Sc Angelslo weet ook de 2e competitiewedstrijd te winnen met 1-3 van Wildervank. In een regenachtige middag zet Angelslo gelijk druk op Wildervank en krijgt direct kans om de wedstrijd te openen en in de 3e minuut is het al raak! Rick Zondag komt goed door op rechts en zet Ali Arslan vrij voor de goal en die schiet beheerst de 0-1 binnen.

Even later krijgt ook Wildervank een goede kans maar de bal wordt overgekopt. Vanaf de 10e minuut krijgt SC Angelslo een reeks goede kansen maar deze worden niet benut. Wildervank speelt met veel strijd maar Angelslo is beter en in de 12e minuut is het Gezim Luli die de 0-2 voor zijn rekening neemt na een lange pass van Nino Pitta die wordt doorgekopt door Rick Zondag. Dan wordt het wat rommelig aan beide kanten en het is Wildervank die vlak voor rust op een 1-2 komt door een goal van Stefan Wijngaard .

Na de thee is SC Angelslo ook de betere ploeg en krijgt veel kansen en Wildervank probeerd op de counter de gelijkmaker te maken maar het is Angelslo dat de wedstrijd beslist in 1-3 in de 60e minuut. Mikail Avci komt goed door op het middenveld en na een steekbal kan Rick Zondag strak voorzetten en is het spits Frank Roethof die beheerst scoort. Een belangrijke overwinning voor SC Angelslo in een overigens sportieve wedstrijd met veel inzet aan beide kanten.