Tophandbal net over de grens bij Lingen/Nordhorn

LINGEN/NORDHORN - Het is met de HSG Nordhorn-Lingen helaas nog steeds net als het weer. Er zit geen constante factor in. De ene keer goed, dan weer net niet goed genoeg. Zowel het spel als ook de resultaten. Nu zijn er natuurlijk genoeg redenen waarom het niet constant is, maar jammer is het wel.

Zeker omdat er bij elke thuiswedstrijd veel toeschouwers komen, die je dan mooi aan je kunt binden. Gemiddeld ruim 2000 toeschouwers en de eerste plaats in de 2e bundesliga wat toeschouwers aantallen betreft. Twee keer verlies ( bij Hagen en thuis tegen Rimpar ) en drie keer winst ( bij Hildesheim en thuis tegen Aue en Konstanz ).

Maar de HSG Nordhorn-Lingen staat nog steeds op een 7e plaats. Een keurig resultaat als je het hele seizoen al met zoveel geblesseerden te maken hebt. En de komende thuiswedstrijden zullen die toeschouwers wel blijven komen, want de nrs. 1 en 2 ( de grootste kandidaten voor promotie naar de 1e bundesliga ) komen op bezoek. En … tegen de toppers doet de HSG het altijd beter.

Allereerst zondag 25 maart a.s. in Lingen in de Emsland Arena. De nr. 2 Bietigheim, dat wel constant speelt en opnieuw een gooi naar promotie doet. Aanvang van de wedstrijd is om 17.00 uur. Op zondag 15 april dan de grote magneettrekker in het Euregium in Nordhorn, de koploper Bergischer HC.

Maar daarover meer in mijn volgende uitgave. Van het transfer front dan nog het volgende. De sympathieke Nederlander Nicky Verjans heeft voor 2 jaar bijgetekend. Tot nu toe is alleen het vertrek van rechterhoekspeler Yannick Fraatz bekend. Hij speelt volgend seizoen bij …..de Bergischer HC.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda