Drukke signeersessie Rob Stoker bij Bruna Rietlanden

EMMEN /DE RIETLANDEN - Afgelopen zaterdag hield Rob Stoker een promotie en signeersessie van zijn tweede boek bij Bruna in de Rietlanden. Rob Stoker was docent Nederlands op het Esdal college en is pianist en speelde in diverse bands. Na de moord op zijn dochter Kim legde hij al zijn bevindingen vast in een boek die de titel droeg “30 messteken”. Dat ging over de periode van twee jaar vanaf het moment dat gebeld werd dat er iets met Kim was en de gehele nasleep na de moord.


Het tweede boek gaat over een muziekdocent die getrouwd is en twee kinderen heeft. Zo op het oog een rustig leventje, maar toch zit hij vol opgekropte frustraties doordat collega’s hem met grote regelmaat irriteren en vernederen. Het plan ontstaat om wraak te nemen. Dat is in eerste instantie nog wel te overzien, maar dan raakt hij verstrikt in eigen leugens. Hij komt dan in contact met een leerling en beseft dat niet al zijn acties te plannen zijn. Hoe het verder afloopt wilde Rob Stoker natuurlijk niet vertellen.

De auteur van het boek “De Lijst” had zaterdagmiddag bij Bruna over belangstelling niet te klagen. Het boek is in een oplage van 1000 gedrukt, maar gezien de belangstelling is er al een tweede druk gepland. Rob Stoker: ,,Dit boek is een roman en heeft eigenlijk niets met het eerste boek 30 messteken te maken dat over alles rondom de moord op mijn dochter Kim ging. Het is gewoon een vrolijke roman met nu een muziekleraar in de hoofdrol.”


Tijdens de signeersessie wist Rob Stoker de boeken te voorzien van een persoonlijke boodschap en handtekening.
(Zie ook het fotoboek)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda