ATLAS Theater maakt nieuw theaterseizoen bekend

EMMEN - Zojuist hebben theaterdirecteur Machteld van der Werf en gastpresentator Arno van der Heyden in een relaxte en feestelijke setting het nieuwe programma bekend gemaakt. Tijdens de presentatie, in een uitverkocht huis, genoten genodigden van live previews van o.a. Hadewych Minis, Enge Buren en VOF de Kunst.


Zowel de Vrienden van het ATLAS Theater als de genodigden konden direct na afloop kaarten bestellen voor het nieuwe theaterseizoen. De reguliere verkoop start morgen, dinsdag 7 mei om 12.00 uur.

Highlights nieuw theaterseizoen
Het theaterseizoen start met maar liefst 10 voorstellingen van De Weltmeister; avondvullend locatietheater exclusief in het ATLAS Theater te zien. Naast dit ruige multimedia spektakel komen onder andere grote namen als Herman van Veen, Vreemde Kostgangers met o.a. Boudewijn de Groot, Bert Visscher, Waylon, OG3NE, Claudia de Breij, Daniël Arends, The Analogues, Peter Pannenkoek, Daniël Lohues en op veler verzoek Najib Amhali (drie dagen) naar het Emmense theater. Ook kunnen bezoekers genieten van verschillende grote musicalproducties waaronder ’t Schaep met de 5 Pooten, Kinky Boots en Goodbye Norma Jeane. In het genre toneel is de klassieker Dangerous Liaisons met Tjitske Reidinga en Mark Rietman een pareltje, daarnaast is ook het NNT weer te zien in het theater. Uniek en nieuw in Emmen is de Nederlandse Reisopera waarbij de mogelijkheid wordt geboden deel te nemen aan de cursusavonden gegeven door operaspecialist en bevlogen verteller Huub van ’t Hek.
Live priview van Hadewych Minis

Mannenavond en Ladies Night
Op veler verzoek komt er volgend seizoen ook een mannenavond! Deze avond wordt georganiseerd rondom de Best of voorstelling van Ton Kas. Een totaal mallotige, melige avond met het hele arsenaal aan kleinburgers, mislukte huwelijken en kwellende schoonmoeders. Een avondje lachen met vrienden onder het genot van bitterballen en bier! Ook wordt er dit seizoen drie keer een Ladies Night georganiseerd. Dit seizoen rondom de hilarische komedie ‘Mijn man begrijpt mij niet’ met Victoria Koblenko, Anouk Maas en Tanja Jess, de feelgoodmusical Verliefd op Ibiza en Opvliegers 5.

Exclusief in Drenthe
Volgend seizoen staan er opnieuw een aantal voorstellingen geprogrammeerd die exclusief in Drenthe bij het ATLAS Theater te zien zijn. Zo kan men genieten van Dennis van Aarssen (TVOH 2019-winnaar), de inspiratieshow over geluk van Thijs Lindhout, ’t Schaep met de 5 Pooten naar de oorspronkelijke televisieserie, Intouchables en Silent Comedy met vier rete grappige cabaretiers. Het Metropole Orkest met muziek van James Bond is zelfs nergens anders in het noorden te zien.

Theaterweekend
Tijdens het Nationaal Theaterweekend (24, 25 en 26 januari) heeft het ATLAS Theater drie voorstellingen geprogrammeerd staan. Een kaartje voor de voorstellingen kost slechts € 10,-. Rondom de voorstellingen worden er veel gratis activiteiten te georganiseerd. Een goedkope en laagdrempelige manier om kennis te maken met het theater. De voorstellingen worden maandag 18 november bekend gemaakt, maar zijn al wel boekbaar onder het genre muziek, dans en jeugd & familie.

Familievoorstellingen incl. kids afterparty
Komend seizoen kunnen families genieten van maar liefst 16 familievoorstellingen. Denk hierbij aan voorstellingen die leuk zijn voor het hele gezin zoals de Koning van Katoren, Brugklas de Musical en Checkpoint Theater. En voorstellingen die leuk zijn voor de allerkleinsten, zoals Peppa Pig, Sesamstraat Live en Buurman en Buurman. Net zoals vorig seizoen vindt er na afloop een Kids Afterparty plaats in de foyer. Een gezellig feest met een springkussen, schmink en suikerspinnen.

De theaterkaarten voor seizoen ’19/ ‘20 zijn vanaf dinsdag 7 april (12:00 uur) via www.atlastheater.nl te bestellen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda