Eaterfield eert Nedelandse Blues icoonHARRY MUSKEE

EMMEN -Van Window Of My Eyes tot Another Day, Another Road. Alles komt aan bod in de speciale tribute CUBY door EASTERFIELD. De Drentse bluesband Easterfield eert de grondlegger van de Nederlandse blues, door op geheel eigen wijze een ode te brengen aan Harry Cuby Muskee. Na een succesvolle try-out tijdens het Bogdike Rhythm & Blues Festival 2019 in Veendam, is de show nu te boeken.


‘CUBY door EASTERFIELD’ is een 90 minuten durende show waarin de band iedereen meeneemt naar vervlogen tijden. Namelijk de periode waarin de Nederlandse blues voor het eerst geschreven werd.

“Een dijk van een tribute”
Basgitarist Kris Tiemens van Easterfield: “Het 50 jarig bestaan van het album ‘Appleknockers Flophouse’ van Cuby + Blizzards is bijzonder. Wij spelen het titelnummer al 8 jaar, ieder optreden. Nadat we meededen aan ‘Ode aan Muskee’ in Grolloo in 2016 was het besluit snel genomen. Deze legendarische Nederlandse blues-icoon verdient een dijk van een tribute door een bluesband met eveneens Drentse roots”.

Easterfield
Easterfield vindt zijn oorsprong in Barger-Oosterveld in 2011. Na optredens in binnen- en buitenland, een nummer 1 notering in iTunes, een eigen album in 2017 en finalist in de Dutch Blues Challenge 2017, vond de bluesband het tijd voor een nieuw project. ‘CUBY door EASTERFIELD’ is overtuigend, indringend en energiek!

De show is vanaf nu te boeken en vanaf 2020 te zien. Voor boekingen en informatie: www.easterfield.nl en info@easterfield.nl

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda