Elly Menzen Clubheld van het jaar??.

KLAZIENAVEEN - Clubheld van het jaar. Ben ik dat... Voel ik me zo... Nee zeker niet, mijn club is meer de held in mijn ogen. Vanaf 2017 al was onze vereniging bezig met voorbereidingen voor een evt. WK sjoelen in Emmen. We stonden reserve voor als Duitsland niet een goede locatie zou vinden voor het jaar 2019. Het was dus vanaf het begin alle hands on deck voor ons.

Gelukkig kreeg men het in Duitsland voor elkaar en hebben we daar een fantastisch WK mogen meemaken. Daarna begon de strijd om het binnenhalen van het WK 2021 in Nederland. Uiteindelijk bleven er twee verenigingen over en de keuze ging naar Beneden Leeuwen en helaas niet naar ons. Voor de ANS is het vast een lastige keuze geweest en ik had niet graag in hun schoenen willen staan. Wij feliciteren Beneden Leeuwen en weten dat het een fantastisch WK zal worden.

Bij ons is de rust weer terug gekeerd en we kunnen ons heerlijk ontspannen. Voor Beneden Leeuwen zal er nu een spannende periode aanbreken. Dat gaat vast en zeker lukken, heel veel succes allemaal. Voor mijn vereniging wilde ik wel wat extra's doen. Vandaar de aanmelding voor clubheld van het jaar. In de gemeente Emmen sta ik nu bovenaan maar het doel is eigenlijk de nummer 1 van Drenthe, waarbij de vereniging dan getrakteerd wordt op een geheel verzorgd feestje. Dat is dus het doel maar helaas staan we hier nog op plek 4.

Of het gaat lukken.... Ik heb geen idee maar het is nog geen 2 december en er is dus nog veel mogelijk. Zonder jullie steun redden we het zeker niet. We kunnen iedere stem gebruiken. Duszzz please mensen uit heel Nederland en niet alleen uit Drenthe, help en stem op mij en help ons aan een welverdiend feestje. Vraag ook familie, collega's en de buren. Wij zijn jullie allemaal heel erg dankbaar.

Directe stemlink:
https://www.clubheldvanhetjaar.nl/elly-mensen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda