De avond van het Kenniscafé op 8 december gaat niet door!

EMMEN - Het bestuur van het kenniscafé Emmen heeft haar abonneebestand al eerder geïnformeerd over het niet door gaan van deze avond op basis van de eerder aangekondigde coronamaatregelen tot en met 4 december, maar de persconferentie van gisteravond benadrukt het genomen besluit alleen maar vanwege de ingestelde lockdown na 5 uur ‘s middags tot in ieder geval 18 december.


Deze maatregelen betekenen dat NHL Stenden, waar de kenniscafé avonden altijd plaats vinden, dat ook zij het schoolgebouw en restaurant Stones na 17.00 uur voor publiek moeten sluiten. Het is ontzettend spijtig dat daarmee de avond met Mark Hemel (Emmen, 1966) over architectuur voor de tweede keer moet worden afgeblazen. Deze lezing is nu uitgesteld naar volgend seizoen, te weten op 9 november 2022.

Geboekte kaartjes blijven echter geldig. Teruggave van geld daarvoor is mogelijk, er moet dan een mail gestuurd worden naar info@kenniscafe-emmen.nl. Het bestuur van het kenniscafé volgt de ontwikkelingen omtrent nieuwe maatregelen en hoopt dat de avond van het Kenniscafé op 12 januari 2022 over Neoliberalisme wel door kan gaan.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda