Into Nature zoekt vrijwilligers voor buitententoonstelling

DROUWEN - Voor deze zomer is Into Nature op zoek naar vrijwilligers voor de buitententoonstelling Into Nature: Time Horizons rond Drouwen en het LOFAR-gebied. Into Nature wordt mede gedragen door een uitgebreide groep enthousiaste vrijwilligers, die bij hun werkzaamheden genieten van de kunst, de prachtige natuur in Borger-Odoorn en de leuke contacten met bezoekers en collega’s.


Houd je van kunst, van natuur, of van allebei? Dan ben je van harte welkom je aan te melden als vrijwilliger. Into Nature is een organisatie die kunstwerken van (inter)nationaal vooraanstaande kunstenaars verbindt aan de bijzondere kenmerken van het Drentse landschap en actuele maatschappelijke vraagstukken. In 2022 was en 2023 is het programma van Into Nature te zien in de gemeente Borger-Odoorn. Dit voorjaar vindt een programma met doorlopende activiteiten plaats en van augustus tot en met oktober 2023 pakt Into Nature weer uit met een internationale kunstroute die bezoekers (dit waren er vorige editie 25.000) wandelend en fietsend het prachtige landschap van Drouwen en het LOFAR-gebied laat ontdekken.

De werkzaamheden van vrijwilligers zijn heel divers. Er kan onder meer gekozen worden uit het ontvangen en informeren van bezoekers, kassawerkzaamheden, technische werkzaamheden en publieksbegeleiding bij een aantal kunstwerken op de routes.

Wie deel uit wil maken van deze groep kunstminnende doeners en genieters en vrijblijvend aansluiting bij de groep wil verkennen, kan zich aanmelden via vrijwilligers@intonature.net. De organisatie vraagt een ingevuld intakeformulier en nodigt gegadigden uit voor een gesprek in de eerste twee weken van maart. Into Nature is daarnaast per direct op zoek naar een assistent coördinator. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met vrijwilligerscoördinator Klaas Jan Cats via 06-23 27 18 16 of vrijwilligers@intonature.net.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda