Beste wielerliefhebber,

EMMEN - Het is alweer een week na de ijzersterke overwinning van Mathieu van der Poel in Parijs-Roubaix en de verrassende zege van Allison Jackson bij de vrouwen. Daar moesten we bij de redactie van WielerFlits nog even van bijkomen... Het interview van Adrie van der Poel met een terugblik op Roubaix maakte dan ook veel tongen los.

Beste wielerliefhebber,

Het is alweer een week na de ijzersterke overwinning van Mathieu van der Poel in Parijs-Roubaix en de verrassende zege van Allison Jackson bij de vrouwen. Daar moesten we bij de redactie van WielerFlits nog even van bijkomen... Het interview van Adrie van der Poel met een terugblik op Roubaix maakte dan ook veel tongen los.

Alles over 'De Amstel'
Inmiddels zijn alle ogen alweer gericht op de Amstel Gold Race. In de WielerFlits Podcast spreken we uitgebreid met koersdirecteur Leo van Vliet over het geheim van de wedstrijd, die zich maar blijft ontwikkelen. Zo is de vrouwenwedstrijd nóg langer en is de waarde van de Amstel Gold Race Toertocht heel groot. Van Vliet vertelt ons alle ins en outs!

WielerFlits en Sanidirect slaan daarnaast de handen ineen om je uitgebreid voor te bereiden op de Toertocht in Zuid-Limburg. We verkenden het parcours, gaven je tips om je fiets mooi schoon te houden en deelden de mooiste ervaringen van de Amstel Gold Race voor toerfietsers. Een kleine hint? Het is vooral ook heel gezellig!

Doe mee en win!
Samen met BBB Cycling mogen we een mooie set weggeven aan de mensen die de winnaars van de Amstel Gold Race goed voorspellen. Je kan hier meedoen!

Wil je nog meer stemmen? Dat kan in de verkiezing Wielrenner van de maand. We zoeken nog winnaars voor januari/februari en voor maart. Er waren ongelooflijk veel Nederlandse successen, dus er is genoeg om uit te kiezen!

Geniet van dit mooie Limburgse wielerweekend,


Nick Doup
Redacteur WielerFlits

Winactie: Voorspel de winnaars van de Amstel Gold Race en win een BBB-set met sealpack en sealtank

De kasseienklassiekers liggen achter ons en dat betekent dat de Amstel Gold Race eraan komt. De grootste wedstrijd die Nederland rijk is in de heuvels van Zuid-Limburg. Wie denk jij dat de Amstel Gold Race gaan winnen? Doe mee aan onze winactie en maak kans op speciale prijzen van het merk BBB Cycling.

Afgeronde rechthoek: Doe nu mee met de winactieDoe nu mee met de winactie

Met de WielerFlits Podcast op bezoek bij koersdirecteur Leo van Vliet

Het is tijd voor de Amstel Gold Race! De grootste wedstrijd die Nederland rijk is. Deze week hebben we een speciale aflevering van de WielerFlits Podcast. We zijn te gast bij koersdirecteur Leo van Vliet op de top van de Cauberg. Hij heeft het onder meer over waarom hij belde met de ploegbaas van Tadej Poga?ar...

Afgeronde rechthoek: Luister nu de nieuwe WielerFlits Podcast ??Luister nu de nieuwe WielerFlits Podcast ??

Nooit meer poetsen. Met je fiets door de wasstraat bij Chasse Patate

Een fietswasserette waar je je racefiets naartoe brengt voor een schoonmaakbeurt. Het klinkt wat decadent, maar in het drukbevolkte Amsterdam is het helemaal geen gek idee. Dat bleek toen Jeroen Buitenhuis Chasse Patate opende, waar je fiets de wasbeurt van zijn leven krijgt.

Afgeronde rechthoek: Lees verderLees verder

&am

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda