Beste muziek- kleinkunstliefhebbers,

NIEUW AMSTERDAM - Gistermiddag hebben we intens mogen genieten van het ontroerend verhaal ‘de straat en het struikgewas’ van verteller Stan Fritschy en het prachtige vioolspel van Gerbrand Dijkstra. Aangrijpend ook omdat ‘oorlog’ helaas opnieuw weer actueel is. Op zondag 21 mei komt Guus Westdorp, alweer voor de vijfde keer naar mijn huiskamer in Nieuw Amsterdam. Guus is een zeer gerenommeerde pianist die in vroegere tijden Toon Hermans,


Liesbeth List en Mathilde Santing en vele anderen muzikaal begeleidde. Sinds een aantal jaren speelt en maakt hij zijn eigen liedjes met het programma ‘Sneeuwhart’. Hierin zingt hij Nederlandstalige liedjes van o.a. Paul van Vliet, Herman van Veen, Frans Halsema en Reinhard Mey en eigen geschreven liedjes.

Guus is geworteld in de Nederlandse kleinkunst. Na zijn solo over zijn oude vriend Ramses Shaffy zet hij koers met ‘Sneeuwhart’, aldoor verlangend naar de plek waar het goed is.

Tussen de mooiste liedjes van Nederlandse en Belgische bodem. ‘Nederlands is de taal die ik versta, ook achter de woorden. De mooiste schrijvers van de laatste eeuw brengen hem plezier, warmte, weemoed en voeden hem voor de dag van morgen. Meer info op: https://www.nederlandstudios.nl/over-guus Bijgevoegd ook de flyer.

Bij opgave graag vermelden naar welk concert je voorkeur uitgaat. Het lunchconcert met broodjes om 12.00 uur en het middagconcert om 15.30 uur.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda