Sciva Geomarkt was een groot succes.

EMMEN - Na lange voorbereiding is Zondag 30 april de eerste Sciva Geomarkt voltrokken. De dag begon op Landgoed Tenaxx vol met mist. Al gauw klaarde het op en om 10.00 uur opende de poorten van het grote Dinopark. De eerste bezoekers stonden al te wachten. Langzaam vulde de parkeerplaats en werd het in het park steeds drukker en drukker. Lopend tussen de kramen die vooral gevuld waren met mineralen en fossielen.

Af en toe een kraam met informatie of heerlijke worst of kaas. Zelfs een echte imker stond er met honing. Op verschillende plaatsen werden de kinderen onderhouden met een tal van activiteiten. Lopend door het park en tussen de kramen kwamen we levensechte dinosauriërs tegen. De zon kwam al snel te voorschijn en de temperatuur ging rap omhoog. Eigenlijk kon het niet beter want de kristallen blonken daardoor nog meer.


Organisator Eric van IJsseldijk kijkt terug op een zeer geslaagde dag. Ruim 2000 bezoekers hebben de markt bezocht. „Zet 28 april 2024 alvast maar in je agenda“ zei hij met een lach.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda