Beste wielerliefhebber,

EMMEN - De maand juni staat traditioneel in het teken van vooruitkijken naar de Tour. Want het lijkt erop dat we ons weer mogen verheugen op een spannende strijd om het geel. Terwijl Jonas Vingegaard momenteel indruk maak in de Dauphiné, kreeg Tadej Pogacar goed nieuws te horen over zijn herstel.


Wout en Mathieu
De toppers kiezen voor verschillende routes richting het Grand Depart in Bilbao. In Zwitserland zien we vanaf zondag Wout van Aert in actie. Mathieu van der Poel rijdt zaterdag Dwars door het Hageland. We spraken hem over zijn programma voor de komende maanden. Giro-winnaar Primoz Roglic kiest er opmerkelijk genoeg voor om de Tour over te slaan. Youri en Raymond bespreken het in onze wekelijkse podcast.

Nieuwe Tourgids RIDE
Begint de Tourkoorts al te stijgen? Dan mag de nieuwe Tour-editie van RIDE niet in jouw voorbereiding ontbreken! Ideaal om te gebruiken bij het samenstellen van jouw Tourteam of om lekker in te lezen wanneer je op vakantie gaat.

ZLM Tour
In eigen land volgen we momenteel de ZLM Tour op de voet. De grootste meerdaagse koers op Nederlandse bodem is bij ons dagelijks te volgen via een liveblog. Onze redacteuren zijn ter plaatse en brengen jou reacties uit eerste hand.

Een mooi (wieler)weekend gewenst!


Martin van den Bosch
Uitgever WielerFlits

Mathieu van der Poel kijkt uit naar Tour en WK: " Ik wil dat het telt als ik ergens start"

Mathieu van der Poel komt dit weekend voor het eerst sinds zijn zege in Parijs-Roubaix weer in actie. We spraken hem over zijn wedstrijdprogramma voor de komende maanden. Daarin heeft hij onder meer een deelname aan het WK Mountainbike opgenomen,. Ook overweegt hij een deelname aan het NK Tijdrijden in Nunspeet.

Rechthoek: afgeronde hoeken: Lees verderLees verder

CT-scan brengt goed nieuws voor Tadej Pogacar richting Tour de France

Tadej Pogacar heeft met het oog op zijn deelname in de komende Tour de France goed nieuws ontvangen. De Sloveen liet deze week een CT-scan maken om te zien hoe zijn botten in zijn pols genezen zijn. In Luik-Bastenaken-Luik liep hij bij een val een polsbreuk op.

Rechthoek: afgeronde hoeken: Lees verderLees verder

'Onbegrijpelijk dat Roglic in deze vorm niet naar de Tour de France gaat'

In deze aflevering van de WielerFlits Podcast gaat het over de Ronde van Zwitserland, het Critérium du Dauphiné en de ZLM Tour. Youri krijgt vandaag gezelschap van Raymond, die bij de Tourstart in Bilbao nog een truc verwacht uit de hoge hoed van Jumbo-Visma. Daarnaast gaat het over Primoz Roglic. Waarom rijdt hij de Tour niet?

Rechthoek: afgeronde hoeken: Lees verderLees verder

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda