Gouden Pijl Festival

EMMEN - Kom mee doen en sla je slag! Na onze actie met het gratis shirt(!) (het gaat hard, meedoen: klik hier), geven wij nog meer weg! Onze partners Egberts Fietsen en Bikes4you doen een stevige duit in het zakje.



Fietsen. Feest. Muziek.

Gouden Pijl Toertocht wordt een soort Prijzenslag!

Kom mee doen en sla je slag! Na onze actie met het gratis shirt(!) (het gaat hard, meedoen: klik hier), geven wij nog meer weg! Onze partners Egberts Fietsen en Bikes4you doen een stevige duit in het zakje.

Schrijf je in voor beide toertochten en win onderstaand EK shirt:



Wie is de snelste?

Voor de snelle fietser hebben wij een typisch Drents Strava segment geselecteerd om te kijken wie 30 juli de snelste deelnemer is.

Ook aan de minder snelle deelnemer wordt uiteraard gedacht, hiervoor worden ook 3 prijzen geselecteerd. We kunnen nog niet zeggen wat deze opdracht precies inhoudt, maar houd rekening met uw bezoek aan de kapper, een schone fiets en een lach…

Helaas moeten wij door wegwerkzaamheden voor het grote EK wegwielrennen de VAMberg schrappen op de 125 km. Het goede nieuws is dat er nog steeds aan de klimmers gedacht worden, want de Muur van Emmen is alsnog opgenomen in álle afstanden. Verder is er natuurlijk rekening gehouden met het ouderwetse Drentse stoempen over de keien.

Wat ongewijzigd blijft op de route en waar wij al geweest zijn op parkoerverkenning; de ronde door Wildlans is definitief en de leeuwen hebben er zin in!

Inschrijven



Schrijf je nu direct in via onderstaande links:

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda